Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci, çocukları ve eşiyle Amerika’ya gitti

Ceyda Düvenci, çocukları ve eşiyle Amerika’ya gitti

tarafından ker_def

Ünlü Oyuncu çift Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, Hanım&Efendi isimli oyunları için Amerika’ya gitti.

Televizyongazetesi/Detay – Sezonun son oyununu dün akşam oynayan ikili, giderken çocukları Okan Ali ile Melisa’yı da götürdüler.

Ceyda Düvenci, instagram sayfasından 10 gün kalacaklarını ve bu süreçte oyundan sonra kızı Melisa’nın doktor kontrollerini yaptıracaklarını belirtti.

Düvenci, şunları yazdı: “Sabaha karşı 3, arabadayız. Havaalanına doğru gidiyoruz. Elim Melisanın elini tutuyor sıkı sıkı, kucağımda Ali uyuyor. Düşünüyorum… Tam 8 yıl oldu ben yollara düşmeye başlayalı. Duyduğum her şeyin peşinden ülke ülke gitmeyi kafaya koyup gücüm yettiğince gidebilmeyi becerdiğim 8 yıl. Önce @33gl gül, melisa ve ben toplayıp çantalarımızı giderdik. Sonra sevgilim @bulentsakrak_ katıldı serüvenimize ve şimdi de ali… Yine ailecek düşüyoruz yollara. Bu defa Amerika’da 10 güne epey iş sığdırmaya niyetliyiz. Uçaktan iner inmez doğruuu doktora. Dr Paul Jordan hem Melisa’nın genel gelişimini kontrol edicek hem de Mike ile birlikte afolarını yapıcak. 3 yaşından beri doktorumuz o ve 2 yıl oldu görmedi Melisamı, neler söyleyecek çok merak ediyorum. Sonra @hanimefendi2018 oyunumuz var 4/mayıs’ta New york’ta. Ne iyi olmuş da yazmış sevgilim oyunu. Karı-koca bir şeyler başarmak, yoktan var edip ülke ülke of demeden gidip tiyatro yaparak ekmeğimizi kazandık bu sene şükür. Şimdi de Amerika’da oynamak nasip oluyor. Ve ayın 7’sinde Amerika’daki terapistimiz Nancy’nin tavsiyesi ile göz doktoru randevumuz var. Gözlerini kontrol edicek Melisamın.. ve Türkiye’deki göz doktorumuz Şule Ziylan için kapsamlı bir raporlama yapıcak. Bakalım o da neler söylecek… Kalbim farklı heyecanlarla tatlı tatlı çarpıyor. Aralarda da Nancy ile terapilerimiz var. Vaktimiz kalırsa elbet biraz gezer, dostlarımızı da ziyaret edip, döneriz. Hazırıııızzzz… Hayat sen çok güzelsin… Her şeyinle kabulüm ve yaşamayı seviyorum. Şükür yuvama, enerjimize, sağlığımıza, inancımıza, kuvvetimize, şansımıza, başarımıza, aşkımıza… öyle işte yazmak, sizinle de paylaşmak istedim… 02/05/19”

Ceyda Düvenci, çocukları ve eşiyle Amerika'ya gitti 8

Oyuna çıkmadan önce eşiyle kuliste bir fotoğraf çeken Ceyda Düvenci, instagram sayfasından paylaşmayı da ihmal etmedi.

İşte Düvenci’nin o paylaşımı:

Birazdan sezonun son oyunu için sahneye çıkıyoruz. @hanimefendi2018 kulis hatırası… seni seviyorummm @bulentsakrak_ harika bir sezondu ortak… eylül’de tam gaz devam ???

Ceyda Düvenci, çocukları ve eşiyle Amerika'ya gitti 9