Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir dizisi erken final yapınca sette 5 gün ağlamış!

Hande Doğandemir dizisi erken final yapınca sette 5 gün ağlamış!

tarafından ker_def

Yüzleşme dizisi erken final yapınca Hande Doğandemir, sette 5 gün boyunca ağlamış!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Hande Doğandemir YouTube’daki ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ adlı programa katıldı. 32 dakikalık videoda bol bol kahkaha atan Hande Doğandemir, kendisini soğuk birisi olarak bilen izleyicileri bir hayli şaşırttı.

Enerjisi ve sempatikliği ile dikkatleri çeken Hande Doğandemir, sokakta rahat şekilde gezebildiğini ifade etti.

“MANŞETLERDEN İNMEDİM”

Evde küçük de olsa bir kıyafet odası olduğunu söyleyen Hande Doğandemir, “Bir magazin ekine manşet oldun mu?” sorusunda ise “Maalesef, manşetlerden inmedim” diye yanıt verdi.

O Ses Türkiye yılbaşı programına çağrıldığını ama gitmek istemediğini belirten Hande Doğandemir, kahkahaları ile şaşırttı.

KARAVAN SORUSU UTANDIRDI”

“Sette kendi karavanın oldu mu?” sorusunda ise oyuncunun utanması dikkat çekti. Doğandemir, “Oldu. Niye utanıyorum bunu söylerken” diyerek güldü.

KAFE VEYA ÇİÇEKÇİ AÇABİLİR!

Tutmayan diziler konusunda iç geçiren Hande Doğandemir, “Artık bu işleri bırakmayı planlıyorum” diye konuştu. Bir kafe açmayı arkadaşlarıyla konuştuğunu belirten oyuncu, çiçekçi de olabileceğini belirtti.

“Çiçek eğitimi aldım ben” diyen Doğandemir, bir ara çiçekçi açma konusunda da düşündüğünü belirtti.

YÜZLEŞME DİZİSİNE ÇOK ÜZÜLDÜ

Kanal D ekranında yayınlanan Yüzleşme dizisiyle çok iyi bir bağ kurduğunu ifade eden Hande Doğandemir, 3 ay boyunca tüm ekip olarak Alanya’da çalıştıklarını belirtti.

Doğandemir, “Eskiden daha çok üzülüyordum böyle şeyler olduğunda. Bu son işte acayip bir bağ kurduk biz. Çok güzel bir ekiptik.Alanya’ya gittik, 3 aydır oradayız. Kimse repolarda bile İstanbul’a dönmüyor. Ömer Faruk ile çalışıyoruz, mükemmeldi her şey. Çok mutluyduk, çok da umutluyduk” diye konuştu.

Senaryoyu okuduğu zaman zor ve riskli bir işle karşı karşıya olduğunu anladığını belirten Hande Doğandemir, çok iyi yönetmen ve çok iyi ekip ile çalışma şansı olduğunu bir şekilde hikayenin de kendi içinde evrileceğine inandığını anlattı.

“Bu seyircinin kabulleneceği bir hikaye değildi. Anlatması zordu. Nitekim de öyle oldu. Yapımcımız da acayip yatırım yaptı. Alanya’da 1 milyon 200 bin çiçek ekti. Tarlalar yaptı, çok büyük paralar döküldü. Bütün Alanya bizim diziye çalıştı, bayağı bir kasaba yarattılar. Çok da pahalı bir işti. Çok üzüldük. Herkesin işleri bitmiştir, inanılmaz bir kadroydu. Öyle bir bağ kurduk ki, nasıl üzüldük anlatamam. Son 5 gün ağlamaktan, ağlaya alaya ayrıldık.”

Uğur Yücel ile sette durumu öğrendiklerini ve çok üzüldüğünü ifade eden Hande Doğandemir, “Baba-kız olduk çok güzeldi” dedi.

Doğandemir’in tüm açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.