Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci’nin kafası karma karışık, denge kurmakta zorlanıyor!

Ceyda Düvenci’nin kafası karma karışık, denge kurmakta zorlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yazın bitmesini hiç istemeyen isimlerden… Instagram hesabından yazın bitişine dair duygularını paylaşan oyuncu, “İçim hala yaz” diyerek sonbahara alışmasının kolay olmayacağını belirtti.

Oğlu, kızı ve eşi Bülent Şakrak ile mutlu bir aile hayatı yaşayan ünlü oyuncu kafasının da hala karma karışık olduğunu belirtiyor.

Yorgunluklar yaşadığını, düzensizlik içinde olduğunu, endişeleri bulunduğunu anlatan Düvenci, ayrıca yeni işler ve yeni heyecanların da hayatında yer kaplamaya başladığını belirtti.

Yeni proje toplantıları yapan oyuncu karma karışık duygular içinde ve bunu da aşağıdaki mesajında takipçileri ile paylaştı.

İşte Ceyda Düvenci’nin mesajı:

İçim hala yaz… ama aylardan eylül, yani sonbahar… kafam karmakarışık, tıpkı tatilden dönen valizin içi gibiyim… ? yorgunluk, mutluluk, zaman algısı problemi, düzensizlik, belirsizlik, endişe, soru işaretleri, şükürler, yapılması gerekenler, yeni işler, heyecanlar, toplantılar, huzur, çalışma düzenine geçmekte zorluk, tembellik hali… dedim ya karışık kafam diye. Malum koca şehir düzeni beni çağarıyor ama içim hala köyüm gibi şen ve huzurlu… dingin kalmak istiyor bir tarafım ama diğer tarafım diyor ki koşturmadan yetişmez ? sen kurabildin mi dengeni?!? Ya da bu dengeyi kurmak için bana ne önerirsin? ??

Ceyda Düvenci'nin kafası karma karışık, denge kurmakta zorlanıyor! 7