Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel, uzun süredir uzak kaldığı ekranlara dijital platformla dönecek!

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel, uzun süredir uzak kaldığı ekranlara dijital platformla dönecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan, başarılı oyuncu Bergüzar Korel, kısa süre önce üçüncü çocukları Leyla’yı kucağına almış, iki erkekten sonra kız annesi olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncunun ilgi odağı şu sıralar çocukları olsa da bir yandan Londra’daki evlerinin işleriyle ilgileniyor, eksikleri tamamlıyor diğer yandan yeni projelerle ilgili görüşmeler yapıyor.

Arkadaşlarına destek olmayı da ihmal etmeyen güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam başrolünde başarılı oyuncu Uğur Aslan’ın oynadığı, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları, kendi hayat hikayesiyle harmanlayarak söylediği Bir Arabesk Müzikali’ndeydi.

Çiçeği burnunda anne Bergüzar Korel, uzun süredir uzak kaldığı ekranlara dijital platformla dönecek! 7
Bergüzar Korel, yakın arkadaşı Uğur Aslan’ı izlemeden önce muhabirlerin sorularını cevapladı. En son 2018 yılında film yaptığını ve 4 yıldır ekranlardan uzak kaldığını söyleyen Bergüzar Korel, yeni sezonda bir proje yapmayı planladığını belirtti. Kızı Leyla’nın küçük olması nedeniyle onun 1 yaşına girmesini bekleyen oyuncu, dijital bir platforma kısa bir iş yapabileceğinin de müjdesini verdi.

Eşi Halit Ergenç ile birlikte Kanal D ekranında çok iyi bir performans sergiledikten sonra dizilerde görünmeyen başarılı oyuncu, “Kızlar ve Oğlanlar” isimli tek kişilik gösterisiyle de müthiş bir çıkış yapmıştı. En son yine bir dijital platform olan Neflix’te yayınlanan Azizler filminde Füsun karakterini canlandıran Bergüzar Korel, yeni proje düşüncesiyle birlikte böylece farklı dijital platformlardan gelecek tekliflere de yeşil ışık yaktı.