Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur koronavirüs önlemini aldı, tavsiyeleri çok yerindeydi!

Çiğdem Batur koronavirüs önlemini aldı, tavsiyeleri çok yerindeydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çiğdem Batur, instagram hesabından paylaşım yaparak Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununa koronavirüs nedeniyle bir süreliğine ara verildiğini duyurdu. Ünlü oyuncu takipçilerine sakin olmaları tavsiyesinde de bulundu.

Yapılan açıklamalara ve önlemlere uyulmasını isteyen Batur, tüm takipçilerine evlerinde kalmaları gerektiğini yeniden hatırlattı.

Ünlü oyuncu “Herkeste sürekli bir telaş ve birbirini telaşa sürüklemek için üstün bir çaba var. Adı üstünde önlem. Aslında olması gereken. Her şeye tepki göstermeye meyilli halkım kendi iyiliğin için alınan önlemleri gör, fark et, uygula” diyerek bilinçlendirmeye yönelik önemli bir adım attı.

Sağda solda dolaşan ve elden ele de yayılan hatalı bilgilere dikkat çeken oyuncu, ne yapılması gerektiğinin belli olduğunu ifade etti.

Batur, “Takılmayın şu elden ele yayılan yalan bilgilere. Ne yapmamız gerektiği belli. Uygulayın ve kendinizi dinleyeceğiniz şu süreci evinizde huzurla geçirin.  Geçecek bu günler de. Sakin geçsin, sükunetle geçsin… İzin verin” diyerek moral verdi.

Çiğdem Batur koronavirüs önlemini aldı, tavsiyeleri çok yerindeydi! 7