Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çiğdem Batur nasıl oldu da kandırıldı!

Çiğdem Batur nasıl oldu da kandırıldı!

tarafından ker_def

‘O oyunu oynayacağız’

‘Bir Mucize Lazım Bana’ oyununun ekibinde yer alan ve kendisini sanat yönetmeni olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı ortaya çıkan Çiğdem Batur, modacı Gökhan Yavaş’ın defilesini izledi.

Milliyet gazetesinin haberine göre etkinlik sonrası konuşan Batur, ”Kandırıldık ve dolandırıldık. Aynı kadro yeniden bir yapımcı bulup, oyunu sergilemeye başlayacağız” dedi.

Ne olmuştu?

Şehir meydanlarındaki saat kulelerini, kamu mallarını vatandaşa satarak onları kandıran efsane dolandırıcı Sülün Osman’a rakip geldi! Murat Erinç, kendisini yapımcı olarak tanıtıp Kültür Bakanlığı’ndan destek aldığını söyleyerek pek çok tiyatrocuyu dolandırdı.

Şehir meydanlarındaki saat kulelerini, kamu mallarını vatandaşa satarak onları kandıran efsane dolandırıcı Sülün Osman’a rakip geldi! Murat Erinç isimli şahıs, kendisini yapımcı olarak tanıtıp Kültür Bakanlığı’ndan destek aldığını söyleyerek pek çok tiyatrocuyu dolandırdığı ortaya çıktı.

Günaydın geçen hafta ‘Tiyatroda skandal’ başlığıyla verdiği haberde Erinç’in; Ferman Akgül, Çiğdem Batur, Burcu Binici gibi isimleri “Tiyatro oyunu sergileyeceğiz” diye dolandırdığını yazmıştı. Erinç’in yeni vukuatları ortaya çıktı. Meğer başka mağdurlar da varmış.

GÜLDÜR GÜLDÜR VAADİYLE KANDIRMIŞ
Sahtekar Erinç, çocuk oyunları sergilemek için bir AVM’den yer kiralayıp borç takmış. Güldür Güldür tarzı bir TV şovu yapma vaadiyle Melda Gür, Dost Elver ve Levent Ünsal gibi isimlerle de çekim yapıp para ödemeden kaçmış.