Ana sayfa Dizi İzle Cihan ve arkadaşının ev hayali – Bir Litre Gözyaşı 1. Bölüm

Cihan ve arkadaşının ev hayali – Bir Litre Gözyaşı 1. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı dizisi 7 Ekim Pazar akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin başrolünde Sanem Çelik; Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu bulunuyor. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan diziden görüntüler de youtube kanalından paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz…

Bir Litre Gözyaşı 1. Bölüm Özeti şöyle:

Gerçek hayattan alınmış çarpıcı bir hikaye!Cihan, lise son sınıf öğrencisi, hayat dolu bir kızdır. Yaşamına yön verecek olan üniversite sınavının heyecanı içindeyken nihayet gönlünden geçen okulu kazanmayı başarır. Böylece hayatında yeni bir dönem başlar. Yeni çevre, yeni arkadaşlıklar ve aşk…

Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir. Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen’in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

Oyuncular:

Sanem Çelik
Miray Daner
Tolga Tekin
Mert Yazıcıoğlu
Mehmet Aykaç