Ana sayfa Güncel Haberler Cihat Tamer’den, Emrah’a sert cevap geldi: Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş!

Cihat Tamer’den, Emrah’a sert cevap geldi: Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş!

tarafından ker_def

Cihat Tamer, kendisi için ‘Mesleki kariyer hakkında yorum yapma hadsizliğinde bulunan bu şahsiyet saygıyı hak etmiyor’ diyen Emrah’a ‘Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş’ diyerek cevap verdi. teve2 kanalında yayınlanan 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt, gündemdeki magazin konularını konuşmaya devam ediyor.

Programa telefonla bağlanan Cihat Tamer’in açıklamaları oldukça sertti. Videodan izleyebilirsiniz…

Atv ekranlarında yayınlanan’Aşk ve Mavi’ dizisinin başrol oyuncusu Emrah, Usta oyuncu Cihat Tamer’in “Emrah kim? Çok şanslı. Yeni çekilen diziler 3’üncü bölümde bitiyor. Oğlanın oyunculukla alakası yok ama dizisi iki sezondur devam ediyor” diye konuşmuştu.

Bu sözler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Emrah, usta oyuncu için “Kendini sanatın azizi görüp, insanların kariyerleri hakkında yorum yapan şahsiyet saygıyı hak etmiyor” sözlerini sarfetmişti.

“EMRAH’IN OYUNCULUKLA ALAKASI YOK”

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şule ile Vitrindekiler programına konuk olan Cihat Tamer’in sözlerine çok sert yanıt veren Emrah, instagram hesabından yaptığı açıklamayla Tamer’e ateş püskürmüştü.

Cihat Tamer'den, Emrah'a sert cevap geldi: Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş! 7

“Anladığım kadarıyla bu Cihat Tamer denen arkadaş bu aralar işsiz ve güçsüz… Yazık aslında üzüldüm de durumuna… Tabi evde oturup yapımcıların aramasını beklemekte çok zor olsa gerek…Kaderin böyle arkadaş.. Rabbim yardımcın olsun… Ha bu arada bu paylaşımımdan dolayı sana bir faydam dokunur inşallah.. İnsanlar seni hatırlarda belkide iş bulman kolaylaşır…” sözleri şok etkisi yaratmıştı.

Son adım ise Cihat Tamer’den geldi. Usta oyuncu, teve2’deki ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanan Cihat Tamer, “Ben programda ne demişim de bunları söylemiş. Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş. Fazla da bir şey demek istemiyorum” ifadesini kullandı.