Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’a yeni dizi piyangosu vurdu!

Hercai dizisinin Melike’si Aslı Samat’a yeni dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aslı Samat, oyunculuk eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi’nde aldı… 2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Ateşböceği isimli dizideki Şirin karakteri ile tecrübe kazanan oyuncu, bazı sinema filmlerinde de rol aldı.

Aslı Samat’ı öne çıkartan proje ise 3 sezon süren ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran Hercai dizisi oldu… Melike karakteri ile izlediğimiz Aslı Samat, başarılı performansı ile göz doldurdu. Hikayenin etkili isimlerinden birisi olan ve duygu geçişlerindeki iyi çıkışları ile akıllarda kalan Aslı Samat, Hercai’nin ardından 1 yıldır dinleniyordu.

Aslı Samat’ı yeniden televizyon dizilerine döndüren proje ise Masum ve Güzel isimli yeni dizi oldu… Şubat ayı sonunda dizi ekibinin sete çıkarak çalışmalara başlaması bekleniyor.

Mine Tugay, Nazan Diper, Ahu Sungur gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra dizinin güçlü bir genç oyuncu kadrosu bulunuyor. Bahar Şahin, Yalçın Hafızoğlu, Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler, Aslı Sümen, Erkan Meriç ve Aslı Samat gibi oyuncular bu dizinin kadrosunda bir araya geldi.

Aslı Samat da 1 yıllık aranın ardından yeniden televizyon dizilerine bir dram projesi ile dönüş yapacak. Bir çitliğin aşçısı Hacer’i canlandıracak olan Nazan Diper’in kızı Sibel rolünde ise Aslı Samat’ı izleyebileceksiniz.

Genç oyuncu Hercai gibi çok etkili bir dizideki güçlü çıkışını, yeni dizisi Masum ve Güzel ile sürdürecektir.