Ana sayfa TV Programları Cinayete kurban giden Necla ve Metin Büyükşen çiftinin 120 Bin lirasına ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan 2019

Cinayete kurban giden Necla ve Metin Büyükşen çiftinin 120 Bin lirasına ne oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan 2019

tarafından zk zk

Müge Anlı ile Tatlı Sertte bugün Necla ve Metin Büyükşen çiftinin ölümü hala gizemini koruyor.

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı’nın programında Konya’da evlerinde öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetiyle ilgili yayın bugün de devam etti.

Çiftin ölümü gizemini hala korumakta. Canlı yayına katılan çiftin oğulları Uğur Büyükşen’in kayınpederinden şüphelendiği şeklindeki sözleri dikkat çekti. Aynı zamanda ailenin 120 bin lirası olduğu ve bu paranın cinayet sonrasında ortadan kaybolduğu iddiası da dikkat çeken açıklamalar arasındaydı.

Konya’da evlerinde öldürülen çifti kimin ya da kimlerin öldürdüğü, neden öldürdükleri hala gizemini koruyor! Ailenin yakınları ve oğulları da canlı yayınlarda bir süredir olayla ilgili bilgilerini paylaşıyor ve iddialar ortaya sürüyorlar.

Görgü tanıkları cinayet hakkında neler diyor? Cinayetle ilgili en kritik bilgi ne? Görgü tanığı Uğur’u nerede gördü? Uğur ve Büşra’nın sakladığı bir şeyler mi var? Çok daha fazlası şimdi Müge Anlı İle Tatlı Sert’te…