Ana sayfa Dizi Haberleri Çizgi roman meraklılarına müjde! Ünlü bir çizgi roman daha dizi oluyor!..

Çizgi roman meraklılarına müjde! Ünlü bir çizgi roman daha dizi oluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2012 yılında yayınlanan, Galip Tekin’in çizgi öykülerinden uyarlanmış Türk yapımı fantastik ve gerilim türündeki televizyon dizisi Acayip Hikayeler izleyici tarafından çok sevilmişti.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu çizgi roman meraklılarına müjdeyi verdi. Ersin Karabulut’un Yeraltı Öyküleri de dizi oluyor. Koloğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Çizgi romanların bizde dizi olarak uyarlanması, çok ama çok nadir bir olaydır. En son Galip Tekin’in Acayip Hikayeleri Star’da ekrana gelmişti. Açık kanal tarihinin ‘Uç örneklerinden biri’ listesinde baş köşede bir iş olmuştu. Aldığım haber çok sevdiğimiz, her daim takip ettiğimiz, bir çizerin hikayelerinin dizi olarak çekilmesi haberi.

Çizgi roman meraklılarına müjde! Ünlü bir çizgi roman daha dizi oluyor!.. 7

Ersin Karabulut, günümüzün en önemli çizerlerinden biri. Pişmiş Kelle, Gırgır, Lombak, Penguen ve kurucusu olduğu Uykusuz’da çizdikleri anlattıkları bizim kuşağı etkilemiştir.

Unutulmaz Yeraltı Öyküleri’ni büyük ihtimal Disney Plus dizi olarak çekecek. Kulağıma gelen, diziyi bu dünyaya hiç yabancı olmayan bir yapım şirketi çekecek;  Fırat Parlak’ın sahibi olduğu 25 Film. Kulağıma gelen şu an daha çok yeni bir proje. Senaryo çalışmaları için Disney merkezden gelecek cevap bekleniyor. Tahminim proje kabul edilecek.