Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk 7. bölüm yeni gününde ekranda olacak! Dizi bıçak sırtı bir durumda

Çocuk 7. bölüm yeni gününde ekranda olacak! Dizi bıçak sırtı bir durumda

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizilerinin ardında kalan ve iyi bir çıkış yapamayan Çocuk dizisi için gün değişikliği geldi. Artık dizi Salı günleri yayınlanacak. 29 Ekim’den itibaren yeni gününde dizinin performansı merakla bekleniyor. Pazartesi akşamları Zalim İstanbul ile aynı izleyiciyi ekrana oturtmaya çalışan Çocuk, yeni gününde bu sefer Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ile mücadele içinde olacak.

Çukur dizisini 7.yeni bölümü büyük önem taşıyor… Dizinin bu bölümü Salı rekabetinde bir yerde tutunabilir ise işler düzelebilir. Ancak bu bölümde reytingler yine kötü seviyede gelir ise Star TV, bir karar sürecine girecektir. 7. bölümden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Çocuk 6. bölümde neler yaşanmıştı?

Şule, tehlikeli bir oyuna girişiyor.

Hasan’dan duydukları Ali Kemal’i allak bullak eder. Şule ile zaten çatırtılı olan evliliği boşanmayla son bulacaktır… Şule, boşanmanın faturasını Akça ile kocasının arasındaki ilişkiye bağlarken bu şüphesini kanıtlamaya ihtiyacı vardır. Bu sayede Murat ve Asiye’yi destekçisi olarak yanına çekeceğini düşünürken, Hasan’ı da Akça’nın üzerine salacaktır. Şule büyük bir oyuna girişir…. Ama yaptığı bütün planlar Ali Kemal’in gerçekleri ortaya çıkartmasıyla alt üst olur.

Hasan, Akça’dan ikinci bir şans almış öfkesini ondan çıkartamaz, olan bitenin hesabını Ali Kemal’e keserken Akça, Hasan’ın değişebileceğine ikna olmaya başlamıştır. Efe’yi ona söyleme umudu gittikçe artmıştır. Efe’nin kendinden olmadığını öğrenen Ali Kemal bu şüpheyi daha fazla taşıyamayacağına karar verir. Şule ve Asiye, Ali Kemal’in dna testi yaptırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Ali Kemal’in aldığı sonuç herkesin hayatına bomba gibi düşecektir. Hasan da yurda yaptığı ziyaretle seneler önce kendini soran bir kadının varlığından haberdar olur.