Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisi için finalden önceki son kurtuluş adımı!

Çocuk dizisi için finalden önceki son kurtuluş adımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul dizilerinin ardında kalan ve iyi bir çıkış yapamayan Çocuk dizisi için gün değişikliği geldi. Artık dizi Salı günleri yayınlanacak. 29 Ekim’den itibaren yeni gününde dizinin performansı merakla bekleniyor. Pazartesi akşamları Zalim İstanbul ile aynı izleyiciyi ekrana oturtmaya çalışan Çocuk, yeni gününde bu sefer Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri ile mücadele içinde olacak.

Çocuk dizisi yeni gününde başarılı performans gösterir ise yoluna devam edecek. Ancak başarılı olamaz ise de final hiç uzakta değil…

1441 Productions imzasını taşıyan Star’ın sevilen dizisi “Çocuk” yeni gününde izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizi 29 Ekim’den itibaren her Salı akşamı ekrana gelecek.

Ali Kemal’in yaptırdığı DNA testi Karsu ailesinde bomba etkisi yapmıştır. Efe’nin babasını Murat zanneden Ali Kemal, tüm öfkesiyle köşkü yangın yerine çevirir. Şule’nin ise Ali Kemal’den ayrılmamak için yaptığı tüm hamleler boşa çıkar.

Yetimhanede kendini ziyaret edenin Asiye olduğunu anlayan Hasan, gerçeklerin peşine düşer. Ve annesinin kim olduğunu öğrenene kadar da vazgeçmeye niyeti yoktur. Yıllardır büyük bir yalanın içinde yaşayan Ali Kemal, bir seçim yapmak zorundadır.

Bu hikayenin tek masumu Efe için susacak ya da herkesin hayatını alt üst edecek adımı atacaktır.
Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı “Çocuk” her Salı akşamı Star’da.