Ana sayfa Dizi Arşivi Çocuk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Çocuk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Çocuk, 1141 Prodüksiyon imzalı, yönetmeliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosunu Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız’ın birlikte yazdığı dram ve aile türünde Türk yapımı televizyon dizisi. 28 Ocak 2020 tarihinde 18. bölümüyle birlikte final yaparak sona erdi.

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran gibi önemli isimlerin bir araya geldiği dizi etkileyici hikayesi ile dikkat çekti. Güçlü oyunculuk performansları ile övgü alan dizinin reytingleri düşük olduğu için proje uzun süreli olmadı.

Çocuk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: 1141 Prodüksiyon
Türü: Dram- Aile
Yayın Tarihi: 9 Eylül 2019- 28 Ocak 2020
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Yıldıray Gürgen
Başrol: Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar.
Oyuncular: Turgay Kantürk, Okday Korunan, Nimet İyigün, Selda Aktuna, Mehmet Emin Güney, Aylin Aras.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizi yayınlandığı dönemde sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Dizinin yayınlandığı Star TV’nin internet sitesinde hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/CocukDizisi
Instagram: https://www.instagram.com/cocuk.dizisi/
Facebook: https://www.facebook.com/cocukfun/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXGbSMPiI5WnTrDZDms1zyA/
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/cocuk

TÜM HABERLER:

Çocuk dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz. Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

GENEL İZLENİM:

Çoçuk dizisi, ilginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile yayınlandığı dönemde dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Dram türündeki dizide, dört kadın annelikleriyle sınanırken, çocuklarının da anneleriyle sınanması ele alındı. Dizi, ilk yayınlanmaya başladığı dönemde beklenen reytingi alamadı daha sonra günü değişen dizi reytinglerini yükseltse de beklenen performansı gösteremeyince final kararı verildi. Değişik konusu ve başarılı oyuncu performansları ile belli bir izleyici kitlesi edinen dizi her ne kadar mutlu son ile final yapsa da, erken final kararı dizinin izleyicisini üzdü.

Çocuk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ:

Daha iyi bir hayatı olması için çocuğundan vazgeçen anne, varlıklı bir aileye çocuğunu verir ancak her şey evde bir çocuğun daha doğması ile değişir.

Karasu ailesinin yolunda giden hayatları, ailenin söz sahibi olan Asiye Hanımın herkesten sakladığı büyük bir sırra ipoteklidir. Zamanında gelini Şule’nin kucağına verdiği bebek herkesten sakladığı gayri meşru oğlu Hasan’ın oğludur. Şule’nin kendi oğlunu doğurmasıyla beş senedir evladı gibi baktığı Efe gözüne fazla gelmeye başlamıştır. Çocuğun kendine ait olmadığından habersiz olan Ali Kemal, karısının Efe’ye karşı olan ilgisizliğine tepki gösterirken, Şule’nin gözünü karartıp, Efe’den kurtulmak için attığı yanlış bir adım.

Efe’nin gerçek annesi olan Akça’nın hayatlarına girmesine neden olur. Asiye için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Oğlunun yaşadığından habersiz olan Hasan’ın, Akça’yla bir Asiye’nin kalesi gibi gördüğü köşke girmesi an meselesidir…

Çocuk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Nazan Kesal (Asiye Karasu)
İsmail Hacıoğlu (Hasan Çetin)
Serhat Teoman (Ali Kemal Karasu)
Merve Çağıran (Akça Yılmaz)
Ceyda Ateş Toplusoy (Şule Karasu )
Kenan Acar (Murat Karasu)
Turgay Kantürk (Rıza Karasu)
Okday Korunan (Osman Şahin)
Nimet İyigün (Emine Yılmaz)
Selda Aktuna (Melek Şahin)
Mehmet Emin Güney (Efe Karasu)
Aylin Aras (Ayşe Şahin)

MEKANLAR:

Çocuk dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirildi. İstanbul’un Sultanahmet Meydanı, Kapalıçarşı, Eminönü, Galata Köprüsü, Ayasofya Müzesi gibi tarihi semt ve mekanlarının yanı sıra, Şile sahilin de de çekimler yapıldı.

JENERİK:

Çocuk dizisinin müzikleri Yıldıray Gürgen’e ait. Dram türündeki yapımın jenerik müziği de dikkat çekici ve etkileyici.

FRAGMANLAR:

Çocuk dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Ağustos ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Çocuk dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Çocuk dizisi 9 Eylül 2019 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başladı. Sıra dışı konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin ekran yolculuğu 18 bölüm devam etti. İstenen reyting oranına ulaşamayan dizi, 28 Ocak 2021 tarihinde final yaptı.

Çocuk dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinden izleyebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Çocuk dizisinin sahnelerinden etkileyici klipler yayınlandı. Bu klipler dizinin youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Anne! Hasan & Asiye Klip

Nilüfer- Kavak Yelleri / Ali Kemal – Akça Klip

İSMAİL HACIOĞLU’NDAN TÜRKÜ SÜRPRİZİ

Dizinin başarılı oyuncusu İsmail Hacıoğlu, kendi bestesi olan türküyü de ilk defa Çocuk dizisi için çaldı. Bir süredir saz eğitimi alan oyuncu kendi bestesi olan türküyü Hasan karakteri için çaldı. Efe’nin aslında kendi oğlu olduğunu öğrenen ve onunla yakınlık kurmaya çalışan Hasan dile getiremediği duygularını sazı ile aktardı.