Ana sayfa Sosyal Medya Ugur Güneş’ten Bir Zamanlar Çukurova’ya veda yeni diziye merhaba!

Ugur Güneş’ten Bir Zamanlar Çukurova’ya veda yeni diziye merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz Akkaya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Uğur Güneş, 2020 yılı itibari ile bir dizi defterini kapattı ve 2021’de yeni dizi defterini açtı…

Bir Zamanlar Çukurova’da etkili bir performans ortaya koyan ve geniş bir hayran kitlesine de ulaşan oyuncunun bir süredir ayrılmak istediği söyleniyordu. Sonunda Adana’ya veda eden oyuncu bir süre dinlendikten sonra yeni dizisine başlayacak. Uğur Güneş hayranları 2021 yılında çok farklı bir rolde ünlü oyuncuyu izleme fırsatı bulacak.

Peki Uğur Güneş nasıl bir diziyle geliyor? Öncelikle dizinin yapımcısının Gold Film olduğunu belirtelim. Erkenci Kuş, Bay Yanlış dizileri ile öne çıkan Faruk Turgut’un sahibi olduğu şirket, Masumiyet ve Kanunsuz Topraklar isimli dizilerin hazırlıklarını sürdürüyor.

Uğur Güneş de yeni sezonda Kanunsuz Topraklar isimli yapımda başrolde yer alacak. Hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim de belli oldu. Maria ile Mustafa dizisiyle dikkat çeken usta yönetmen Faruk Teber, bu dizinin çalışmalarına başladı.

Kanunsuz Topraklar, 2021-2022 sezonu için hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Mayıs ayı gibi de ekibin sete çıkması bekleniyor.