Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde büyük sevinç yaşanıyor!

Çocuk dizisinde büyük sevinç yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çocuk dizisi zorunlu aradan sonra ekrana geri dönüyor! Star TV’nin sevilen dizilerinden Çocuk, 2 haftalık aranın ardından yeniden hayranları ile buluşacak. Dizinin 16.yeni bölümü 14 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin hayranları 2 haftalık aradan bir hayli rahatsız olduklarını sosyal medyada yorumlarda yazdı. Çocuk dizisinde Akça ve Hasan ilişkisinin nereye gideceği de büyük merakla bekleniyor. Hasan, “Sen ne ara vicdansız bir anne oldun” diye bağırınca Akça’dan tokat yiyor. Akça, Efe’nin velayetini almakta kararsız kalınca Hasan ile aralarında sorun çıkacak.Asiye ise 2 oğlunu da kaybetme tehdidi altında.

16. bölümü ile Salı akşamı izleyicilerini Star TV ekranında bekleyen Çocuk dizisinin fragmanını videoda bulabilirsiniz:

24 Aralık Salı akşamı yayınlanan Çocuk 15.bölümde neler yaşanmıştı?

Hasan, Akça’nın evlilik teklifini reddetmesiyle yıkılmıştır. Akça, ertesi sabah evden köşke gider ve oraya yerleşir. Bunu öğrenen Hasan deliye döner ve köşkü basar. Evlenip Efe’yi alma hayalleri kurarlarken Akça’nın bu kesin tutumu Hasan’ın aklına hiç yatmamaktadır. Hasan babasıyla ilgili çok önemli bir şey öğrenir. Ziya’nın desteğiyle babasına ne olduğunu, öbür yandan da bayıltıldığı sırada başına gelenleri öğrenmeye çalışır. Akça’nın değişen tavrının, köşke yerleşmesinin arkasında da bunun olduğunu sezmektedir. Hasan Ziya’nın çalışmasıyla babasının elindeki bütün malları ölmeden önce sattığını öğrenir. Asiye de bunu öğrenmiştir, o da bu meseleyi Hasan’a duyurmadan araştırır. Asiye, Hasan’ın elindeki bilgileri kendi elde ettikleriyle karşılaştırdığında tüm ailenin kaderini değiştirebilecek gerçeği öğrenir. Bir karar alır. Babasının ölümüne dair gerçekleri anlatmak için Hasan’ı çağırır.

Diğer tarafta Akça daha fazla dayanamaz. Hasan’a gidecektir. Hasan’a, onun uğruna katil olduğunu anlatıp teslim olacaktır. Ama onu durduran bu sefer hiç beklemediği biridir…Rıza’nın köşke geliş haberiyle tüm dengeler alt üst olur.

Oyuncu Kadrosu:
Nazan Kesal
İsmail Hacıoğlu
Serhat Teoman
Merve Çağıran
Ceyda Ateş Toplusoy
Kenan Acar
Nimet İyigün
Mehmet Emin Güney