Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde çok büyük olaylar var! Tüyoyu Ceyda Ateş verdi!

Çocuk dizisinde çok büyük olaylar var! Tüyoyu Ceyda Ateş verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Çocuk dizisi yeni gününde… Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, 29 Ekim Salı günü itibariyle Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Amerika’da yaşadığı sırada diziden gelen teklifi kabul eden, eşi Buğra Toplusoy’u ABD’de bırakarak İstanbul’a gelen Ceyda Ateş, dizide Şule olarak ekranda…

Yıllar sonra yeniden izleyicilerle dizide buluşan oyuncu, geri dönüşüne sevinen hayranlarına teşekkür etti.

Ranini’ye konuşan ünlü oyuncu, güzel tepkiler aldığını ve oyunculuğu ile ilgili gelen olumlu geri dönüşlerin de kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Ceyda Ateş, “İnsanlar ekrana döndüm diye çok mutlu oldular. Bunları gördükçe, okudukça ben de çok mutlu oluyorum.. Eleştiren de var, empati yapıp Şule’nin arkasında duranda” diye konuştu.

Çocuk dizisinde kendisini etkileyen sahneler hakkında da detay veren Ceyda Ateş, şöyle konuştu: “Çocuğu sokakta bıraktığım sahne, balkondan düşme sahnesi ve geçen hafta başıma silah dayadığım sahne beni bayağı etkiledi diyebilirim.”

Çocuk dizisinin yeni bölümleri hakkında tüyo veren Ceyda Ateş, olayların çok hızlı bir şekilde gelişeceğine değindi.

Çok fazla olay ve kısa bir zaman dilimi içinde yaşanacak.

Ceyda Ateş, “Şule belki hiç olmadığı kadar güçlü olacak. İzleyip göreceğiz.Çok iddialı bölümlerle geliyoruz. Bizi izlemeye devam etsinler” diyerek Çocuk dizisi hayranlarına mesaj verdi.