Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde izleyiciler İsmail Hacıoğlu’na sinir oldu!

Çocuk dizisinde izleyiciler İsmail Hacıoğlu’na sinir oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Çocuk dizisi,11. bölümü ile 26 Kasım akşamı sevenleri ile buluştu.

Dizide bir sahne vardı ki, izleyiciler adeta deli oldu. İsmail Hacıoğlu’nun Hasan karakterini bırakın oynamayı, adeta yaşaması diziye yönelik izleyici bakışına çok etkiliyor.

Hasan’ı Ali Kemal vurmuştu. Akça da onun canının yanmasına çok üzüldü. İkisi buluştu. Akça, Hasan’ın vurulması nedeniyle çok duygusallaşmıştı ve onu çok merak ediyordu.Kendisini ne zaman affedeceğini sordu.

Merve Çağıran ve İsmail Hacıoğlu’nun müthiş performansı izleyicileri etkilerken, Akça’nın düştüğü durum ise gözyaşlarına sebep oldu.

Hasan, “Ben seni affetmeyeceğim Akça” diyerek onu suçladı. Üzerine gitti, “Ben affetsem o çocuk affetmez. Ben seni affedene kadar annemi affederdim” diyerek ağır konuştu.

Çocuk dizisinde izleyiciler İsmail Hacıoğlu'na sinir oldu! 7

Hasan, Akça ile duygusal anlar da yaşadı. Onu hep seveceğini ve hiç vazgeçmeyeceğini söyledi, “Ama affetmeyeceğim” diyerek de Akça’yı öylece yüzüstü bıraktı.

Hasan’ın geçmişte hamileyken Akça’yı dövmesini hatırlatan izleyiciler, “Seni Akça affetmiş de sen mi affetmiyorsun. Sen kızı öldüresiye karnında çocukla döve, kendini haklı gör” diyerek de tepkilerini gösterdi.

Dizide Zeynep karakterine hayat veren Cansu Çekili de eleştirilerden nasibini aldı. “Zürafa bacaklı Zeynep, gene geldin ve sahneyi bozdun. Kaşın kopsun, bacakların çatlasın” diyen dizi takipçileri Hasan’ın tavrına ve Zepnep’in de Akça’ya kötü kötü bakışına adeta sinir oldu.

Asıl sinir oldukları kişi ise İsmail Hacıoğlu idi. Zira, sahnede öyle bir performans sergiledi ki, sanki gerçek gibiydi, sanki o anı yaşıyor gibiydi.

İşte Işın Karaca’nın “Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısı eşliğinde o duygusal anlar: