Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinde olay var! Hasan ile Efe’nin karşılaşma sahnesi bomba gibi!

Çocuk dizisinde olay var! Hasan ile Efe’nin karşılaşma sahnesi bomba gibi!

tarafından ker_def

Çocuk dizisi Star TV ekranında 10. yeni bölümü ile 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de ekrandaki yerini alacak. İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Hasan ile minik Efe’yi canlandıran Mehmet Emin Güney, müthiş bir sahneye imza attı.

İsmail Hacıoğlu bu sahneden çok etkilendi… Hasan’ın Efe’nin oğlu olduğunu öğrendikten sonraki karşılaşmaları olay…

Duygusal olarak zorlandığını itiraf eden İsmail Hacıoğlu, “Efe’nin oğlu olduğunu öğrenen Hasan’ın iç dünyasında büyük değişimler olacak, ben de merakla bekliyorum” diye konuştu.

Çocuk dizisinde olay var! Hasan ile Efe'nin karşılaşma sahnesi bomba gibi! 8

1441 Productions imzasını taşıyan Star’ın sevilen dizisi “Çocuk” un başarılı oyuncusu İsmail Hacıoğlu, her hafta sergilediği başarılı performansı ile sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında giriyor. Tansiyonun her hafta yükseldiği dizi de Hasan, Efe’nin kendi öz oğu olduğunu sonunda öğrendi.

Hasan karakterine hayat veren Hacıoğlu, bu güne kadar çektikleri sahneler içinde duygusal olarak en çok etkilendiği sahnenin Hasan’ın Efe’nin oğlu olduğunu öğrendiği bölümün olduğunu belirtti.

Çocuk dizisinde olay var! Hasan ile Efe'nin karşılaşma sahnesi bomba gibi! 9

Çocuk sahibi olmanın çok büyük sorumluluk ve sevgi gerektirdiğini belirten oyuncu, “Hiç bir anne ya da baba çocuğundan vazgeçmez, vazgeçmemeli… Bir anne sıcaklığının, güveninin yerini doldurabilecek hiçbir şey yok. “ dedi.

Merak dolu gelişmelerle “Çocuk” bu akşam Star’da.