Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinin çocuk yıldızı Mehmet Emin Güney ilk kez ekranda boy gösterecek!

Çocuk dizisinin çocuk yıldızı Mehmet Emin Güney ilk kez ekranda boy gösterecek!

tarafından ker_def

Çocuk dizisi Star TV ekranında herkesi şaşırtmaya geliyor… Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor. Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

Çocuk dizisinin çocuk yıldızı ise ilk kez ekranlarda boy gösterecek.214 aday arasından seçilen Mehmet Emin Güney’in performansı herkesi şaşırtacağa benziyor…1441 Productions imzasını taşıyan, Eylül’de ekrana gelecek Star’ın yeni dizisi “Çocuk” un minik yıldızı Mehmet Emin Güney yaklaşık 2 ay süren cast çalışmalarında 214 çocuk arasından seçilerek önemli bir başarı kazandı.

Çocuk dizisinin çocuk yıldızı Mehmet Emin Güney ilk kez ekranda boy gösterecek! 8

İlk kez kamera karşısına geçen Mehmet Emin Güney, oyuncu koçu ve pedagog eşliğinde rolüne hazırlanıyor. İlk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen minik oyuncu, başarılı performansı ile şimdiden tam not aldı.

Kısa sürede tüm setin kalbini kazanan minik yıldız, koyu Beşiktaş hayranı. Sette herkesle çok iyi anlaştığını belirten Güney’in süper kahramanı ise Spiderman. Kamera karşısında rahat tavırları ve enerjisi ile herkesi şaşırtacak olan küçük oyuncunun hayali ise öğretmen olmak.

“ÇOCUK” GENEL HİKAYE

Çocuk dizisinin çocuk yıldızı Mehmet Emin Güney ilk kez ekranda boy gösterecek! 9

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir…

Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir.

Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.