Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın 50. bölümünde Emre’nin Simay’a sürprizi çok hoş oldu

Çocuklar Duymasın 50. bölümünde Emre’nin Simay’a sürprizi çok hoş oldu

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisi 50. bölümüyle 26 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. 50. bölümde neler yaşandı? Havuç’a kız istemeye gidiliyor; olanlar oluyor!

Dizinin 50. bölümünde Havuç’un Simay’a sürprizini kaçırmayın. Videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca 50. bölümde yaşananların detayları da şöyle:

Haluk ve Meltem için büyük gün sonunda gelip çatmıştır. Oğulları Havuç için kız istemeye gidecek olan aile oldukça heyecanlıdır. Karadenizli ailenin evine bir otobüs dolusu insanla giden Haluk ve Meltem’i kız evinde büyük bir sürpriz beklemektedir. Başlarına geleceklerden habersiz olan Havuç ve Simay ise sözlenecek olmanın mutluluğunu yaşamaktadır. İsteme törenine davetli olmayan ama atmosferi çok merak eden Hüseyin, Şükrü, Kadriye ve Hatice ise gizli gizli izlemek için Karadenizli ailenin evinin bahçesine gelir. Ancak içeride olup biteni gizlice öğrenmeye çalışırken evin hırçın köpeğine yakalanırlar. İsteme töreni hem evin içinde hem de evin dışında yaşananlarla bir birinden komik anlara sahne olur.

Çocuklar Duymasın eğlence dolu bölümleriye her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)