Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın 50. yeni bölümü kritik önemde, dizi düşüş yaşarsa final potasına girecek!

Çocuklar Duymasın 50. yeni bölümü kritik önemde, dizi düşüş yaşarsa final potasına girecek!

tarafından ker_def

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un yer aldığı Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Çocuklar Duymasın dizisinin 50. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Geçtiğimiz çarşamba Sen Anlat Karadeniz ve Kızım dizilerinin başlamasıyla reytinglerde bir hayli düşüş sergileyen Çocuklar Duymasın, bu haliyle final potasına da girmiş oldu.

Dizinin 50. yeni bölümü reyting açısında büyük önem taşıyor. Şayet dizide düşüş devam edecek olur ise bu durum kötüye işaret. Hem de Diriliş Ertuğrul yayına girmeden yaşanacak bu düşüş, Diriliş’ten sonra daha da artacağından Kanal D’nin gününü değiştirmesi ihtimali belirecektir. Daha sert düşüşlerde ise final sesleri gelmeye başlayacaktır.

50. bölümde neler olacağını fragmandan izleyebilirsiniz…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem Kız İstemeye Gidiyor!

Havuç’un yeni bir işi olduğunu öğrenen Rıza, Haluk ve Meltem’e artık Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Haluk ve Meltem, Karadenizli aileye kız istemeye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Haluk ve Meltem istemeye çekirdek aile gideceklerini zannederken, çevrelerindeki herkes istemeye gelmek için hazırlık yapmaktadır.

Öte yandan Vedat Milor’un başlattığı “ Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı olur?” tartışması başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkesi ikiye ayırır. Menemen tartışması büyürken, birbirinden komik anlar yaşanır.