Ana sayfa Dizi İzle Çocuklar Duymasın 52. Bölüm Fragmanı İzle – 10 Ekim Çarşamba

Çocuklar Duymasın 52. Bölüm Fragmanı İzle – 10 Ekim Çarşamba

tarafından ker_def

Türk aile komedi dizilerinin en önemlilerinden; Çocuklar Duymasın, Mint Yapım yani Birol Güven imzalı Türkiye’nin en sevilen aile komedi dizilerinden birisi. Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un başrolünde Kanal D ekranlarında yoluculuğuna devam eden dizi reytinglerinin düşmesi nedeniyle sorunlar yaşamakta.

Çocuklar Duymasın dizisinin 10 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek 52. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

İşte dizinin 52. bölümünde yaşanacaklar:

Haluk, ailesini yakından takip eden gizemli kişiyi yakalar ve olanlar olur! Son zamalarda Haluk ve Meltem’in etrafında dolaşan ve onlar hakkında bilgi almaya çalışan kişi sonunda yakayı ele verir. Haluk, bu kişiyi yaka paça yakalar ve kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Herkes büyük bir merakla ve tedirginlikle bu işin altından kimin çıkacağını öğrenmek ister. Peki, gizemli adamın sırrı ortaya çıkacak mı? Öte yandan Havuç’un uygulamasına saldırı yapılmıştır. Yapılan kötü yorumlar her şeyi alt üst etmiştir. Havuç bu durum karşısında nasıl bir önlem alacaktır?i

Çocuklar Duymasın eğlence dolu bölümleriye her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)
Çocuklar Duymasın kim kimdir?