Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın 56. bölümünde çok sevilen oyuncu geri döndü

Çocuklar Duymasın 56. bölümünde çok sevilen oyuncu geri döndü

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 56. Bölümde Meltem’e sürpriz yapmak isteyen Haluk bunu başaramayınca onun gönlünü alabilmek için elinden geleni yapar ancak bu düşündüğü kadar kolay olmaz! Videodan 7 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D’de ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinin 56. bölümünün özetini izleyebilirsiniz.

Taş Fırın Haluk ve Meltem, uzun zamandır hayatlarında olmayan Seyyar Tayyar’ı bir anda karşılarında görünce çok mutlu olur. Seyyar Tayyar bu sefer daha büyük sürprizlerle geri döndü. Seyyar Tayyar’ı canlandıran Muhammed Emin Gümüşkaya bir süre sağlık sorunları nedeniyle dizide yer alamamıştı.

Çocuklar Duymasın son bölümde Tuna, Haluk’un Meltem’e sürpriz yapacağını söylüyor. Gönül’den bu sürprizi öğrenen Meltem ise seyahat için hazırlıklara başlıyor. Ancak Haluk’un bu durumdan haberi dahi yoktur. Tuna, Haluk’u uyarır ve hemen tatil için uçak bileti ayarlamaya çalışırlar. Aksilik bu ya o akşam için tüm uçak biletleri tükenmiştir. Haluk, Meltem’i hayal kırıklığına uğratmak istemese de bu durumda çaresiz kalır. Akşam eve geldiğinde gerçekleri Meltem’e açıklamak zorunda kalır. Bu durum karşısında çok üzülen Meltem, Haluk’un gönül alma çabalarına ne cevap verecek?

Öte yandan evlilik tarihleri belli olan Havuç ve Simay beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalıyor. Dünürler, Haluk ve Meltem’in evine geliyor. Düğünün iptal edilmesi gerektiğini söylüyor. Duydukları karşısında şaşkınlık yaşayan Haluk ve Meltem ise bu durumun nedenini merak ediyor. Peki düğünün iptal olma sebebi ne? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!