Ana sayfa Dizi İzle Çocuklar Duymasın 58. Bölüm Özetini İzle

Çocuklar Duymasın 58. Bölüm Özetini İzle

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 58. Bölümde, Taş Fırın Haluk’un, başta Meltem olmak üzere herkesten sakladığı sır ortaya çıkıyor! Dizinin 58. yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba günü Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu. Videodan bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk’un gizli gizli yaptığı telefon görüşmeleri ve gizemli davranışları herkesin dikkatini çekmeye başlıyor. Haluk ise içinde bulunduğu durumun başta Meltem olmak üzere hiç kimsenin bilmemesi gerektiğini düşünüyor. Ancak Meltem bu işin peşini bırakmıyor ve Haluk’la bir konuşma yapıyor. Bir hastalığı olduğunu söyleyen Haluk, Meltem’i tedirgin ediyor ancak bu davranışının altından öyle bir sürpriz çıkıyor ki Meltem dünyanın en mutlu insanı oluyor.

Peki Haluk’tan gelen sürpriz hamle ne? Meltem bu sürpriz karşısında ne yapacak?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Sert, aslında ne kadar duygusal olsa da duygularını göstermekten kaçınan, anti romantik, kıskanç Taş Fırın erkeği Haluk ile modern, kariyerinin zirvesinde olan ve romantizm beklentisinden hiç vazgeçmeyen Meltem’in evlilikleri, dostlarıyla ilişkileri, iş hayatları ve ev içi küçük problemleri her zamanki gibi ön plandadır. Artık çocuklar büyümüş ve her ikisi de evden gitmiştir. Ancak Haluk ve Meltem, Emine ve Emine’nin kayınvalidesi Kükrek Kadriye sayesinde hiç yalnız kalmazlar. Kükrek Kadriye, her gün Emine’yle birlikte Haluk ve Meltem’in evine gelmekte, bu nedenle evde çok renkli durumlar ortaya çıkmaktadır. Dominant teyze Gönül ve Zero Tuna’nın gündemi TEOG’dur. Çocukları Beton Orçun ve Merve TEOG sınavına hazırlanmaktadır. Bir TEOG annesi olan Gönül, çocukları internetten uzaklaştırıp ders çalışmalarını sağlamak için elinden geleni yapar.

Yapım: Mint Motion Pictures
Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven
Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç Kanert (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Mehmet Baran Erdoğan ( Havuç Emre), Ferdi Akarnur ( Müsteşar Kemal) , Melek Şahin (Emine), Alpaslan Özmol ( Çaycı Hüseyin), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye- Hüseyin’in annesi), Buse Sinem İren ( Simay), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve) Şükrü Koruyucu (Şükrü), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Tuna Arman ( Tuna’nın karısı Özlem) , Kalust Şalcıoğlu ( Sertaç) Meto- ( Etem Caner Karaüç) , Haluk Özenç (Arda) Sinem Güven ( Hatice), Deniz Gök ( İrem), Serkan Balbal ( Tolga), Tunahan Büyükercan ( Yiğido), Yakup Uysal ( Kahveci Yakup)