Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 62. Bölüm Fragmanı İzle! Sultan Hanım için işler tersine dönüyor

Çocuklar Duymasın 62. Bölüm Fragmanı İzle! Sultan Hanım için işler tersine dönüyor

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın 62. yeni bölümü izleyicilerle Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan görüntüleri iazleyebilirsiniz.

Rıza’nın karısı Sultan Hanım’ı eve döndürmek için çabaları bu haftaya damga vuruyor. Çocuklar Duymasının yeni bölüm fragmanında Rıza, Sultan Hanım’ı eve döndürmek için Haluk’un da yardımlarıyla bir plan hazırlıyor. Fakat Sultan Hanım’ı hiç de beklemediği bir halde karşısında buluyor. Sultan Hanım için işler tersine dönüyor!

Şükrü ve Hüseyin’in yeni iş planları ise tam gaz devam ediyor. Emlak işine el atan ikili acaba başarılı olabilecek mi? Haluk’un gün içinde başına gelen istemediği bir durum ise Tuna’nın başını beklemediği bir şekilde belaya sokuyor.

Çocuklar Duymasın eğlence dolu bölümleriye her çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)