Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın da kötü çekilen bir dizi! Tamer Karadağlı ağır konuştu

Çocuklar Duymasın da kötü çekilen bir dizi! Tamer Karadağlı ağır konuştu

tarafından ker_def

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği, başarılı sunucu Jülide Ateş’in sunumuyla 40, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. Programın en son konuğu Tamer Karadağlı oldu. Geçtiğimiz aylarda Çocuklar Duymasın dizisinin ömrünü doldurduğunu ve tekrar çekilecek olursa yer almayacağını açıklayan Tamer Karadağlı, aradan geçen zamanın ardından önemli itiraflar yaptı.

3 saat dizi izlemeye ayıracak vaktinin olmadığını söyleyen oyuncu, Çocuklar Duymasın’ın uzun süresine de dikkat çekti. 172 dakikalık dizi çektiklerini hatırlatan ünlü oyuncu, bu kadar uzun süre olunca dizilerin artık kötü çekilmeye başlandığı itirafını da yaptı.

Jülide Ateş’in sorusuna içtenlikle yanıt veren Tamer Karadağlı, ekrandaki tüm dizilere de fena bir göndermede bulundu. İşte Jülide Ateş’in sorusu ve Tamer Karadağlı’nın açıklaması:

Jülide Ateş: “Dizi izlemiyorum 120 dakika dizi izlemeye ayıracak vaktim yok, üstelik kafamı çöp bilgilerle dolduruyor demişsiniz. Türkiye’de çekilen her şey yaklaşık 2 buçuk saat sürüyor hem de kötü demişsiniz. Bu genç nesil için büyük tehlike diye de çıkarım yapmışsınız. Ben de Çocuklar Duymasın’a baktım, 120 dakika, benzer bir süre! Acaba diğer dizileri aynı marjdan niye eleştirdiniz? İçinde olmadığınız diğer diziler kötü mü?”

Tamer Karadağlı: “Hayır! Hiç öyle bir şey yok! Bu Çocuklar Duymasın için de geçerli! Çocuklar Duymasın 120 dakika değil, en son 172 dakika çektik! Bir sit-com’ün 172 dakika olması mümkün değildir, dünyada 20-22 dakikadır. Bunu bu kadar uzun yayınlarsanız, dizinin bütün temellerini bozmaya başlarsınız. Bütün diziler için geçerli; 180 dakika dizi olmaz!

Dünyanın hiçbir yerinde bu sürede dizi yok. Netflix’de diziler 50 dakika, demek ki iyi bir iş ortaya koyduğunuzda 50 dakika da olsa seyredilebiliyor. Neden o zaman 180 dakika dizi yapıyoruz? Dizideki konu yayılıyor, kopmaya başlıyorsunuz, 1 haftada bu kadar uzun çekmek için kötü bir dizi çekmeye başlıyorsunuz. Bizim dizi içinde geçerli, vermek istediğimiz mesajı sağlıklı veremiyoruz. Evet seyretmiyorum! Ben 3 saat dizi seyredemem! Benim oynadığım dizi çok iyi, diğerleri çok kötü, ne haddime öyle bir şey söylemek”