Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi 11 Şubat Pazar 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın dizisi 11 Şubat Pazar 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin 27. yeni bölümünü 11 Şubat Pazar akşamı saat 20.00’de izleyeceğiz.

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Volkan Severcan, Zeyno Gönenç gibi isimlerin yer aldığı diziye Tutku karakterinin girmesinden sonra her şey değişmişti.

Kimi izleyiciler eski halini özlediklerini belirtseler de dizinin değişen senaryosu sayesinde son haftalarda reytingler çok iyi gidiyor.

İşte dizinin 27. bölümünden 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tutku, Meltem’i tüm çevresinden uzaklaştıracak bir plan yapar!

Haluk’a saplantılı bir biçimde aşık olan Tutku’nun amacı, Meltem’i, Haluk’un ve çevresinin hayatından tamamen yok etmektir. Bunun için Meltem’in uzaklara gitmesi gerekmektedir. Tutku bunun için Meltem’in en çok sinirleneceği planını devreye sokar. Hiç kimse ama hiç kimse Meltem’e inanmayacak, herkes Tutku’ya inanacaktır! Meltem ne derse desin, başta Gönül olmak üzere herkes Tutku’nun masum olduğunu düşünür.

Tutku’nun bir diğer planı da Rüzgar’dır. Rüzgar’ın Meltem’e olan ilgisini kullanan Tutku, Meltem ve Rüzgar’ın birlikte vakit geçirdiklerini Haluk’a göstermek için elinden geleni yapar. Tutku’nun yalanları mutlu bir ailenin hayatını alt üst etmektedir.