Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın dizisindeki müjdeyi Tamer Karadağlı verdi!

Çocuklar Duymasın dizisindeki müjdeyi Tamer Karadağlı verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk karakterine hayat verdi. Uzun yıllar taş fırın erkeği olarak ekranlarda yer alan oyuncu, Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili bir müjde verdi.

Çocuklar Duymasın dizisi Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurdu! Nevşehir Belediyesi’nin tiyatro günleri kapsamında düzenlediği panele katılan Karadağlı, dizinin her bölümünün 900 ile 3 bin 500 kez yayınlandığını ve bunun için de Guinness Rekorlar Kitabı’na bir başvuru yapıldığı bilgisini paylaştı.

Karadağlı, “Tekrarları ile birlikte dizinin her bir bölümü 900 ile 3 bin 500 civarı yayınlandı. Çocuklar Duymasın dizisi dünyada Guinness Rekorlar Kitabına başvuracak kadar izlendi. Çocuklar Duymasın dizisi başarılı olduğu için sürekli yayınlandı. Başka dizi yok ne yapalım Çocuklar Duymasın dizisinin yayınlayalım değil beğenildiği ve sevildiği için yayınlandı” açıklamasını yaptı.

Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Zeyno Günenç’in başrollerini paylaştığı, ‘İkinin Biri’ adlı tiyatro oyunu, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Nevşehirli hayranlar için sahnelendi.