Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’da Emre ve Simay’dan şoke eden karar!

Çocuklar Duymasın’da Emre ve Simay’dan şoke eden karar!

tarafından zk zk
Çocuklar Duymasın 53. Bölüm Fragmanı yayında! Emre ve Simay’dan şoke eden ayrılık kararı!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında nişan hazırlıkları başlamıştır. Haluk ve Meltem, yakın dostlarını da alarak kız evine bohça götürmüştür. Ancak Tuna kendini tutamayıp bohça açılma anlarında canlı yayın yapılınca işler kızışmıştır. Öte yandan her şey yolunda ilerlerken Emre ve Simay’dan gelen ayrılık haberi herkesi büyük bir şaşkınlığa sürükler. Emre, Simay’la evlenmeyeceklerini tüm aileye bildirir! Peki bu kararı almalarına ne sebep olmuştur?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Taş Fırın Haluk, ailesinin etrafındaki tehlikeyi fark eder ve şüpheli adamı köşeye sıkıştırır. Günlerce Haluk’un, Meltem’in, Zeynep’in, Havuç’un ve Emine’nin peşinde olan şüpheli adamın gerçek kimliği ortaya çıkar. Şüpheli adam kimdir ve Çetinoğlu ailesinden ne istemektedir, büyük merak konusudur.

Öte yandan Tuna yeni bir reklam filmi üzerinde çalışmaya başlar. Çok değerli bir tek taş yüzük için reklam kampanyası hazırlaması gerekmektedir. Herkes Tuna’nın reklam kampanyası için Haluk ve Meltem’in evinde bir araya gelir ve hep birlikte düşünmeye başlarlar. Ancak yaşanan bir karışıklık sonucunda yüzük ortadan kaybolur.Tuna’nın başı fena halde derttedir. Yüzük nerededir?

Havuç yeni işiyle ilgili çok mutludur. Ancak hacklenmenin şokunu üstünden tam atmışken yepyeni ve daha büyük bir sorunla baş başa kalır. Havuç’u çok kötü bir sürpriz beklemektedir.