Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ, başka dizilerde rol alacak mı?

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ, başka dizilerde rol alacak mı?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat verdiği için bu karakter üzerine de yapıştı. Ancak oyuncu Meltem olmaktan dolayı da pişman değil. Hatta sokakta ona bu şekilde hitap edildiğinde de yadırgamadan dönüp yanıt veriyor.

Jülide Ateş’in Haber Global’de yayınlanan 40 isimli programına katılan Altuğ, teklif gelirse yeni dizilerde de oynayabileceğini söyledi. Altuğ, “Başka dizilerde de oynadım. Sadece Çocuklar Duymasın’da değil; üstüne üstlük Çocuklar Duymasın’dan ayrıldığım ve tekrar başladığım sürenin aralarında başka dizilerde oynadım ama, Çocuklar Duymasın Türkiye için o kadar başka ki Türkiye için, birçoğumuzun aklında kalmadı bu işler…” diye konuştu.

Meltem karakterini kabul ettiğini ve bundan dolayı da sıkıntısının olmadığını ifade eden oyuncu, sokakta yaşadıklarına da şu örneği verdi: “Ben Meltem’i o kadar kabul ettim ki, sokakta Meltem deyince gayet dönüp cevap veriyorum. Ben bu kadar uzun süre bir karakteri oynayabilmeyi ve ekranda olabilmeyi bir başarı olarak görüyorum. Elbette başka işler de olabilirdi, hala olabilir, daha buradayız bir yere gitmiyoruz, o olmasaydı bu olsaydı diye düşünmedim bugüne kadar. ”

Sosyal medyanın toplumu asosyal yaptığının da altını çizen Pınar Altuğ, zaman zaman takipçilerinden gelen sorulara yanıt vermesi, ya da eleştirileri sert bir ifade ile karşılaması ile de biliniyor. Oyuncu, kendisinin sosyal medya nedeniyle asosyal kişilerden olmadığını anlattı ve şöyle konuştu:

“Ben eğleniyorum, arkadaşlarımdan haber alıyorum iyi geliyor. Seviyorum ama, delicesine bağlı ve tiryaki değilim. Ben tiryaki değilim. Fırlatıp atıp, akşama kadar aklıma bile gelmiyor. Gelen sorulara da cevap vermesini seviyorum. Ben böyle sildim, şöyle oldu cevabını da vermeyi seviyorum, bunu yaparken çocuğumdan ya da kocamdan zamanımı esirgemiyorum.”