Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde gider ayak izleyicileri üzecek sahneler var!

Çocukluk dizisinde gider ayak izleyicileri üzecek sahneler var!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan ve 11. bölümü ile final yapmasına karar verilen Çocukluk dizisi, 18 Aralık Cuma akşamı 10. bölümü ile yayında olacak. Erdal Beşikçioğlu, Selen Öztürk, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Mahir Boztepe sokak ortasında bıçaklanacak.

Gülay ile Ayşegül arasındaki kıskançlık krizi de dizide dikkat çeken bir başka detay olacak. Gülay, açık açık Ayşegül’e yaptıkları işi sorgulatan sözler söylüyor ve ailesini rahat bırakmasını yani Mahir Boztepe’nin peşini bırakmasını istiyor.

Peki dizinin 10. yeni bölümünde başka neler yaşanacak? Mahir, Demet’in Ali Kaan’ı alıp gittiğini öğrenir öğrenmez peşlerine düşer. Fakat Ali Kaan, onu Demet’ten ayırdığında yine de babasıyla kalmayı seçecek midir?

Lale terk edildiği için Zeynep’i geri almaya gelince Ayşegül, Zeynep’i korumak adına evlatlık işlemlerini hızlandırmak ister. Ancak Hakan, Zeynep’ten kendi çıkarları için yararlanabileceğini fark eder. Bu olay zinciri Zeynep’i ve onu korumak isteyenleri büyük bir tehlikenin içine sokar…