Ana sayfa Dizi Haberleri Çok alemsin Eda Ece! Yasak Elma’da gurur pozu ile güldürdü!

Çok alemsin Eda Ece! Yasak Elma’da gurur pozu ile güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadının kadına yapabileceklerini Yasak Elma dizisi çok iyi özetliyor. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın Tuvana Türkay’ın hayat verdiği Leyla’ya yaptıklarını 10 Şubat Pazartesi 68. yeni bölümde izleyeceksiniz. Fragmanda bile kısa bir sahne izleyenleri çok mutlu etti.

Sadece izleyicileri mi, Yıldız Argun’a hayat veren Eda Ece’de setten yaptığı paylaşım ile karakteri adına gurur pozuyla herkesi gülümsetti. Ünlü oyuncu, fragman için ‘olay’ ifadesini de kullanınca herkes de yeni bölümü çok merak etti.

Ünlü oyuncu, “Bu fragman bana mesaj atan, üzüldük, kızdık diye yorum yazanlara, sizin için buyurun” diye de hikaye bölümünden fragmanı yayınladı.

Yıldız’ın Halit’ten boşanıp boşanmayacağı konusunda Fox TV’nin instagram’daki oylamasına da katıldığını belirten Eda Ece, dizinin takipçileri ile benzer davranışlar göstererek, ‘Ben de sizin gibiyim’ der gibiydi…

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Eda Ece, “Olay fragmandan sonra Yıldız Kral! Pazartesi görüşürüz” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Eda Ece, adeta gurur pozu verir gibiydi… İşte o fotoğraf:

Çok alemsin Eda Ece! Yasak Elma'da gurur pozu ile güldürdü! 7