Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sarsıcı bir dizi geliyor! Fazilet Hanım ve Kızları’nın Sinan’ı Alp Navruz’un yeni dizisi gözyaşlarına boğacak!

Çok sarsıcı bir dizi geliyor! Fazilet Hanım ve Kızları’nın Sinan’ı Alp Navruz’un yeni dizisi gözyaşlarına boğacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakterinden sonra gönüllere taht kuran Alp Navruz’un yeni dizisi merakla bekleniyor.
Bu kez Alina Boz ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Alp Navruz’u bambaşka bir rolle izleyeceğiz.

Dizi dramatik hikayesi ile dikkat çekiyor. Alina Boz’u Paramparça dizisindeki haliyle hatırlayanlar, tam bir şok yaşayacak. Genç oyuncu bu kez başrolü Alp Navruz ile birlikte üstlenerek büyük bir sorumluluğun da altına giriyor.

Yaz sezonunun çok konuşulacak dizileri arasında yer almaya aday Elimi Bırakma’da, Dolunay Soysert de oynuyor. Dizi, bol gözyaşı ve dramla izleyenleri ekran başında hayli zorlayacak.

TRT 1 ekranlarında 22 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek olan ilk bölümü merakla bekleniyor.

Elimi Bırakma dizisi 1. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Tanıtımı izleyenler diziyle ilgili olumlu yorumlar yapmaya başladılar. Özellikle Alp Navruz hayranlarının büyük bir heyecan içinde bekledikleri görülüyor.

İşte Elimi Bırakma dizisinin sarsıcı tanıtımı:

‘Hayat bazen kaybettiğin yerden başlar’sloganıyla dikkat çeken ‘Elimi Bırakma’nın gerek zengin kadrosuna, gerekse dram ağırlıklı içeriğine baktığımızda yaz dizisi özelliğinden hayli yukarıda olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla.

Dolayısıyla fragmanlarıyla olumlu sinyaller vererek merak uyandıran yapım için ‘Yazdan kışa sarkabilecek iddialı bir rakip’ desek yeridir!

ELİMİ BIRAKMA ANALİZİ

Çok sarsıcı bir dizi geliyor! Fazilet Hanım ve Kızları'nın Sinan'ı Alp Navruz'un yeni dizisi gözyaşlarına boğacak! 7

‘Elimi Bırakma’dan yansıyan olumlu tablo ile ilgili değerlendirmeyi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz…

Elimi Bırakma Analiz yazısı için lütfen tıklayınız…