Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şaşırtan gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Ramo dizisine transfer oldu!

Çok şaşırtan gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Ramo dizisine transfer oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinden bir oyuncunun Ramo dizisine geçtiği ortaya çıktı! Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisinde Kerem Bürsin ve Hande Erçel başrolde oynuyor. Dizi, yaz sezonunda başlamıştı ve sezonda da yoluna devam ediyor. Dizi devam ederken yaşanan bir veda ise başka bir dizide sürpriz olacak!

Sen Çal Kapımı dizisi ilk başladığında çok dikkat çeken bir karakter olmuştu Figen! Sitare Akbaş’ın oynadığı Figen karakteri, rockçı imajı ile herkesi çok şaşırtmıştı! Zira Akasya Durağı dizisindeki Zeyno karakteriyle hafızalara kazınan oyuncunun bu değişimi herkesi şaşkına çevirmişti.

Bazı izleyicilerin tanımakta bile zorlandığı Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisinde nam-ı diğer Fifi olarak, Hande Erçel’in oynadığı Eda’nın en yakın arkadaşlarından birini canlandırıyordu. Ancak diziden ayrılması, sosyal medya sayfasından kısa bir süre önce yaptığı veda ile de öğrenilmişti.

Çok şaşırtan gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Ramo dizisine transfer oldu! 8

Son haftalarda Figen karakteri zaten çok fazla görünmüyordu. Oyuncunun kendi isteğiyle diziden ayrılarak bir başka diziye geçtiği ifade edilmekte. Sitare Akbaş’ın Ramo dizisine geçtiğini Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan duyurdu.

Çok şaşırtan gelişme! Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncusu Ramo dizisine transfer oldu! 9

Oyuncunun Show TV’nin iddialı dizisi Ramo’da kimi oynayacağı ise henüz bilinmiyor. Cuma akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım’ın rol aldıkları dizinin yeni karakteri bakalım kim olacak?

Sitare Akbaş, daha önce İstanbul Sokakları, Analar ve Anneler, Emanet, Dila Hanım, Fatmagül’ün Suçu Ne, Akasya Durağı dizilerinin yanı sıra İncir Çekirdeği, Ferahfeza, Hayat Tarzı, Ada isimli yapımlarda yer almıştı.

1988 İstanbul doğumlu olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.