Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla!

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimlerden üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Aslıhan Güner var. Oyuncu, şu sıralar dizinin çekimi için Ordu’da. Sezonun büyük bölümünü tüm ekip ile orada geçirmekte.

Ara sıra İstanbul’a eşi Mert Kılıç ve ailesinin yanına gelse de çoğunlukla dizi için Ordu’da kalıyor oyuncu. Set ve kaldığı otel arasında geçiyor hayatı. Yoğun çalışma temposu içinde kimi zaman setten karelerle takipçilerini de mutlu ediyor oyuncu.

Ancak şu sıralar görünen o ki biraz yorgun! Aslıhan Güner’in yoğun çalışma sonrasında yorgun düştüğü görülüyor.  Çoğunlukla eğlenceli videolar, fotoğraflar paylaşan oyuncunun bu kez çok daha durgun ve yorgun bakan hali dikkatleri çekiyor.

Her ne kadar instagram’ın parıltılı bir filtresini kullanarak takipçileriyle aşağıdaki pozu renklendirmek istese de duruşundan belli ki oyuncu pek de keyifli değil o anda!

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 12

Aslıhan Gürbüz ise şu sıralar Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Kumru ile gündemde. Oyuncu, iki yıl önce Ufak Tefek Cinayetler isimli diziyle ekranlara gelmişti. Sonrasında Ayvalık’a yerleşmişti.

Bir süredir sosyal medya dışında ortalarda görünmeyen oyuncu, Kumru karakteri ile ekrana döndü. Onu özleyen hayranları da bu durumdan çok memnun. Konuk oyuncu olarak geldiği Kırmızı Oda’da bir kaç hafta daha oynayacak.

Gürbüz, sosyal medyayı da etkin kullanıyor. Kucağındaki sevimli köpekle verdiği fotoğrafta ne kadar mutlu olduğu da görülmekte…

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 13

Bu arada arkadaşları ile de bir araya gelen Aslıhan Gürbüz’ün neşesinin hayli yerinde olduğu son yaptığı instagram paylaşımlarına da yansıyor…

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 14

Oyuncu bu fotoğrafa da aşağıdaki notu düşüyor…

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 15

Gelelim bir diğer oyuncu Öykü Karayel’e….2018 yılında Öykü Karayel, Şarkıcı Can Bonomo ile evlenmişti. Mutlu çift şu anda çok heyecanlı zira kısa bir süre sonra bebekleri dünyaya gelecek.

Öykü Karayel, 6,5 aylık hamile. Geçtiğimiz ay eşi Can Bonomo ile hamileliğinin son halini paylaşmıştı. İkilinin birlikte verdikleri poz ise hayranları tarafından çok beğenilmişti.

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 16

Karayel, paylaşımının altına “Alttaki küçüklük Roman Bonomo… Yeni yılda görüşürüz!” notunu düşerek bebeğinin ismini de duyurmuştu.

Öykü Karayel son olarak da aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Her ne kadar karnı tam görünmese de oyuncunun en son hali bu…

Aslıhan Güner yorgun, Nur Fettahoğlu gizemli ve Öykü Karayel de karnı burnunda son pozuyla! 17