Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok yazık oldu Zümrüdüanka dizisine; güzel başladı ama skandalla bitiyor!

Çok yazık oldu Zümrüdüanka dizisine; güzel başladı ama skandalla bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında son iki bölümü kalan Zümrüdüanka dizisi, senaristler yüzünden kurban olan yapımlardan birisi olarak akıllarda kalacak. Dizinin lik sezonu halbuki ne kadar naif ve ne kadar doğaldı… Belki izleyiciler haksızlık yapmış ve Ceren Yılmaz’a daha yeni başlarken birçok kötü söz söylemişti. Ancak sonra genç oyuncu güçlü performansı ve Alp Navruz ile de iyi bir enerji tutturarak bu durumu lehine çevirdi.

Çok eleştirilen Ceren Yılmaz’ı kalbine basan dizi hayranları, Serhat – Zümrüt ikilisini de, hikayeyi ve Kapadokya’yı da çok sevmişti. Ancak ikinci sezon için yapılan değişiklikler, senaryonun bambaşka bir noktaya taşınması ile dizinin büyüsü bozuldu. İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi iki önemli oyuncu da tam olarak kendilerini gösteremedi. Son katılan Menderes Samancılar da dizi için büyük bir fark yaratamadı.

Ancak tüm bunlar aslında senaryonun sorunuydu. Sıklıkla yön değiştiren ve bir türlü hedefini net olarak çizemeyen bir senaryo vardı. İzleyiciler kimi zaman aşka tutundu, kimi zaman ilk sezondaki naifliğin geri döneceğini düşünerek sarıldı. Ancak Zümrüdüanka dizisinde senaryo git gide kötüye doğru ilerledi.

Dizinin 26. bölümde final yapması kararı verdi ve geriye de sadece 2 bölüm kaldı. Dizi finale gidiyor ama bu sefer de bir skandal ile finale doğru yürüyor. Yine bir senaryo yanlışı daha görüyoruz. Türkiye’de yasal olarak kabul görmeyen taşıyıcı annelik mevzusu diziye monte edildi. Zümrüt hamile kalamıyor ve bulunan çözüm ise Türk yasalarına aykırı olan taşıyıcı annelik.

Bir de bu konu için Kıbrıs adres gösteriliyor ki, bu daha da vahim bir durum. Hem Türkiye’de kabul görmeyen bir konu işlenecek hem de bunun çözümünün nasıl bulunabileceği dizi vasıtası ile milyonlarca kişinin evlerine taşınacak.

Zümrüdüanka dizisi güzel başladı ama skandal ile finale yürüyor. Zümrüt ve Serhat aldıkları karar ile Gökçe Eyüboğlu’nun canlandırdığı Deniz karakterini taşıyıcı anne olarak seçtiklerini söylüyor. Bir başka konu ise Zümrüt, kapı aralığından Serhat ile Deniz’i yatakta gülüşürken izliyor.

Güzel ve hoş bir başlangıç yapın dizinin izleyicileri bu kadar kızdıracak bir noktaya gelmesi de çok şaşırtıcı.

Fragmanı izleyen birçok kişi berbat hissetiğini belirten yorumlar yapıyor.

Bir izleyici, “Zaten diziyi siz bitirdiniz, daha final yapmasına gerek yok” diye yorum bıraktı ve benzer görüşte olan da çok fazla kişi vardı.