Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu Kumru? Kırmızı Oda’da müthiş bir hikayenin geldiği, o sahneden belli!

Kim bu Kumru? Kırmızı Oda’da müthiş bir hikayenin geldiği, o sahneden belli!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi de Kırmızı Oda. Başladığı günden beri gündemden düşmeyen dizideki hikayeler, gerçek hayattan alınma. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından alıntılanan gerçek hayattaki olaylardan esinlenilmekte. Dizinin ilk bölümlerine Meliha karakteri damga vurmuştu. Daha sonra Alya ve Boncuk gibi karakterler, Kırmızı Oda’ya ilgiyi arttırdı.

Bu hafta yayınlanan 17. bölümde ise yine sürpriz bir isim, sürpriz bir karakterle ortaya çıktı. Dizinin izlenmesindeki en büyük etkenlerden birisi hikayesi olduğu kadar, diğeri de oyuncular ve oyunculuklar.

İzleyicinin diziye konuk oyuncu olarak gelen ünlü isimlerin, birbirinden ilginç karakterleri canlandırması da dikkat çekiyor. Evrim Alasya’nın oyunculuğuyla Meliha karakteri büyük ilgi çekmişti.

Sonrasında Melisa Sözen’in büyük beğeni toplayan performansıyla Alya’yı izledik. Bir kaç bölümdür de Burcu Biricik’i bambaşka bir karakterle, Boncuk olarak izliyoruz.

Diziye hızlı ve şaşırtıcı bir giriş yapan isim ise yeni bölümde Aslıhan Gürbüz oldu. Ekrana en son Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile gelen oyuncu, 2 yıldır dizilerde yoktu.

Hem hayranlarını mutlu eden, hem de izleyiciyi şaşırtan ve daha ilk sahneyle dikkatleri çeken bir şekilde Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda dizisine giriş yaptı.

Gürbüz, bir çocuğu ve kocası ile geldiği dönerciye güle oynaya girdikten sonra, gördüğü bir adama döner bıçağı ile saldıran Kumru isimli bir kadını oynuyor.

Kumru’nun neden bir anda donup kaldığı, masada oturan adamın üzerine neden bıçakla yürüdüğü ve sinir krizine girdiği henüz bilinmiyor. Ancak izleyiciler bazı tahminlerde bulunmaya başladı bile.

Gelecek hafta, Doktor Hanım’la tanışacak olan Kumru’nun hikayesini de yavaş yavaş öğrenmeye başlayacağız. Ancak çarpıcı bir sahneyle açılan Kumru’nun hikayesinde derin travmatik durumlar olduğu da anlaşılmakta.

İzleyici, Aslıhan Gürbüz’ün son oynadığı Ufak Tefek Cinayetler dizisine de atıfta bulunarak Kumru karakteriyle ilgili sosyal medyada pek çok görüş dile getirmeye başladı bile. Yine çok sarsacak bir hikaye gümbür gümbür geliyor gibi…

İşte Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı Kumru’nun Kırmızı Oda dizisindeki ilk sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları: