Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun Peri’si için izleyicinin yüreğini fena sızlattılar!

Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun Peri’si için izleyicinin yüreğini fena sızlattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisi Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanmaya devam ederken, başrollerde yer alan Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin ortaya koyduğu performans da takdir ediliyor.

Dizinin farklı hikayesine kapılan izleyiciler, özellikle de Sangu’nun hakkını vererek canlandırdığı Peri karakterinin içine düşürülen durumdan çok şikayetçi. Peri, artık her suçun cezasını çekmek durumunda bırakılan birisi konumunda. Tamer ve ailesinin yaptıkları artık Peri’nin hikayesini ilgiyle izleyenlerin yüreklerini sızlatacak bir noktaya geldi.

Senaryosu ile farkını sezon başından bu yana ortaya koyan Çöp Adam dizisi, elde ettiği ortalama reytingler ile sadık bir izleyici kitlesini de peşinden sürüklediğini gösteren bir yapım oldu. Başarılı hikaye, iyi oyunculuk performansları ve sonraki bölümlerde neler olabileceğinin bilinememesi izleyicilerde ciddi bir merak unsuru oluşturdu.

Ancak birçok dizi hayranı sosyal medya ortamında Peri karakterinin başına gelenlere isyan ediyor. Bir izleyici yorumunda şöyle diyor: “Onca yaşadığı şeyden sonra mutlu olma hakkı bir tek Peri’ye tanınmıyor. Keşke son bölümlerde Peri’ye eziyet edilmesi yerine iyileşip ona yapılanların hesabını sorabildiğini seyretseydik.”

Çöp Adam dizisinin izleyicilerinde benzer eleştirileri yapan ve Peri karakterinin içine itildiği haksızlığa isyan eden geniş bir kitle bulunuyor. Sosyal medya ortamında da Çöp Adam dizisi bu tür eleştiriler ile öne çıkıyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak bilinmez ama, senaristlerin Peri karakterini getirdikleri nokta izleyici isyanı ile dikkat çekiyor. Çöp Adam dizisi 31 Mayıs Çarşamba akşamı 23. bölümü ile ekrandaki yerini almaya devam edecek.

Dizinin takipçilerine göre hikayenin anlam kazanabilmesi için Peri’nin artık kendi yolunda gitmesi gerekiyor. İzleyiciler, Peri karakterinin iyileşmesini, Tamer’den kopmasını ve kendisine değer veren yeni insanlarla hayatına devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Senaristler aynı şeyi düşünür mü veya dizinin hikayesi nasıl şekillenir kimse bilemez. Ancak Peri karakterine daha fazla işkence çektirilmesi izleyicilerin sinirlerini fena halde zıplatacak gibi gözüküyor.