Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Apartmanı dizisinin kadrosuna Leyla İle Mecnun’un sevilen ismi geliyor…

Çöp Apartmanı dizisinin kadrosuna Leyla İle Mecnun’un sevilen ismi geliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı ve TRT için çekilen Çöp Apartmanı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. TRT’nin yeni sezonda hayli iddialı projeleri arasında yer alıyor dizi. Zira İstanbullu Gelin dizisinin yanı sıra bu sezon Fox TV’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda isimli dizinin hikayelerinin de yazarı olan Dr. Gülseren Buğdaycı’nın hikayesinden uyarlanıyor.

Dizinin ana kadrosunda Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola yer alıyor. Son dönemin başarılı isimlerini biri araya getiren kadroya yeni bir ismin daha dahil olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Açelya Devrim Yılhan da dizinin kadrosunda

Çöp Apartmanı dizisinin kadrosuna Leyla İle Mecnun'un sevilen ismi geliyor... 7

1985 Ankara doğumlu olan Açelya Devrim Yılhan, ilk olarak 2011 yılında vizyona giren Beni Unutma isimli filmin ardından 2012 yılında yayınlanmaya başlanan Leyla İle Mecnun isimli dizide oynadığı Eylül karakteriyle büyük kitleler tarafından tanındı. Oyuncu daha sonra Kaçın Kurası, Adam ve Çocuk ve Kalbimin Sultanı gibi yapımlarda rol almıştı.

2 Eylül 1985 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, emekli bir albay baba ve ev hanımı bir annenin tek evladıdır. Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan’ın geniş kitlelerce tanınması 2013 yılında, bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun dizisindeki “Eylül” rolüyle olmuştur. .