Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi 31. yeni bölümünde Yamaç büyük oyunu başlatıyor!

Çukur dizisi 31. yeni bölümünde Yamaç büyük oyunu başlatıyor!

tarafından ker_def
Çukur dizisinin 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

3 bölüm sonra sezon finali yapacak olan Çukur’da bu hafta heyecanlı anlar yaşanacak.

Yeni bölümde Yamaç ağebeyi Selim’in kendilerine ihanet ettiğini anlıyor mu? 31. bölüm fragmanında Yamaç’ın gözyaşları içinde söylediği ‘Bana bunu yapmadın değil mi ağabey’ sözleri dikkat çekiyor.

Çukur’un 31. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

Çukur dizisi 31. yeni bölümünde Yamaç büyük oyunu başlatıyor! 7

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.

“Çukur”un merakla beklenen yeni bölümü 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.45’te Show TV’de!

Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile
usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor.