Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde 3. sezon bomba gibi olacak!

Çukur dizisinde 3. sezon bomba gibi olacak!

tarafından ker_def

Çukur dizisi Akın Koçovalı’ya bel bağladı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisind 2. sezonun finali 27 mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Ercan Kesal, Kubilay Aka gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan Çukur dizisi, şimdilerde ise Akın Koçovalı karakterine bel bağladı.

Önceki hafta final yapan Gülperi dizisinin Hasan’ı Burak Dakak, diziye öyle bir giriş yaptı ki, Akın Koçovalı karakteri hemen benimsendi.

Anlaşılan o ki Çukur dizisi 3. sezonunda Akın Koçovalı çok etkilibir karakter olarak ekranda boy gösterecek. Azer’den sonra Akın’ın da diziye katılması ile birçok Çukur izleyicisi “Müthiş senaryo geliyor” diyerek 3. sezonu şimdiden merakla bekliyor.

İlk aşamada Akın Koçovalı’yı sevmediğini söyleyen dizi izleyicilerinin daha sonraları fikirlerinin değişmeye başladığını sosyal medyaya yansımakta.

“3. sezon bomba gibi olacak” şeklinde izleyici mesajlarını sosyal medyadan görebilirsiniz.

Ayrıca Çukur dizisinden Akın Koçovalı videosu da geldi. İzleyicilerin senaryo ile ilgili düşüncelerine yer verilen videoda dikkat çeken detaylar var. Aşağıdan izleyebilirsiniz.