Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde ayrılık değil, usta oyuncunun transferi gündem oldu!

Çukur dizisinde ayrılık değil, usta oyuncunun transferi gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi 4. sezona hazırlanıyor. 15 Ağustos’ta dizinin okuma provaları yapılacak. 16 Ağustos tarihinde ise çekimlere başlanacak. Yeni dönemin heyecanla beklendiği diziden bir ayrılık bir de transfer gelişmesi konuşuluyor.

Cihangir Ceyhan’ın Çukur dizisinden ayrılabileceği ve Ay Yapım’ın bir başka dizisi Alevlerin Ardında’dan teklif aldığı basına yansımıştı. Henüz bu konu net değil. Ancak net olan bir şey var ki, Mustafa Avkıran yeni sezonda Çukur dizisinin kadrosunda yer alacak.

Nejat İşler ve Barış Arduç’un canlandırdıkları karakterlerin babası olarak izleyicilerle buluşacak olan Mustafa Avkıran, Çukur dizisinde Cengiz Erdenet olarak boy gösterecek.

Show TV’de yayınlanan, Ay Yapım imzalı, fenomen dizi ‘Çukur’un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. 4. sezonu büyük merakla beklenen diziye son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran katıldı.

Çukur dizisinde ayrılık değil, usta oyuncunun transferi gündem oldu! 7

Dördüncü sezonu büyük heyecanla beklenen ‘Çukur’ için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerine günler kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak.

Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması bu sezonda ‘Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

‘Çukur’un yeni sezonu Pazartesi akşamları çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek.