Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisinden sonra Canan Ergüder’in yeni rolüne alışmak zor olacak!

Behzat Ç dizisinden sonra Canan Ergüder’in yeni rolüne alışmak zor olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisi birçok izleyicinin gönlünde bir yara olarak kaldı. Televizyonda yayınlandığı dönemde milyonlarca kişiyi ekrana toplayan dizi, 2019 yılında Blu TV tarafından yeniden yorumlandı. Yeni bölümlerde siyasete çok bulaşan bir hikayenin olması herkesi rahatsız etti ama Behzat Ç.’nin dönüşü sevindirmişti.

Behzat Ç. macerası devam edecek iken yaşanan perde arkasındaki bazı gelişmeler sonrasında dizinin 2. sezonunun çekilmeyeceği ortaya çıktı. Blu TV’de Behzat’ın zihin oyunlarının sonucu olarak Savcı Esra yapıma geri dönüş yapmıştı. Canan Ergüder hayranları da ünlü oyuncuyu yeniden bu karakter ile izlemenin keyfini sürdü.

Canan Ergüder yeni sezonda ise bambaşka bir yapım ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Menajerimi Ara isimli diziyle Star TV ekranına dönen oyuncu, çok eğlenceli ve duygu skalası bütünüyle yaşatacak bir dizi ile izleyicilerle buluşuyor.

Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Canan Ergüder, Feris karakterini canlandırıyor.

Behzat Ç dizisinden sonra Canan Ergüder'in yeni rolüne alışmak zor olacak! 8

Bu karakter; hırslı, tutkulu, tuttuğunu koparan, güzel her şeye zaafı olan, bağlanmakta zorluk çeken bir menajer. Aslında bazı özellikleri ile Feris, Behzat Ç’deki Savcı Esra’yı da hatırlatıyor.

Ergüder, “İçinde daha önceden bulunduğum fakat bakış açımı değiştirdiğim durumları yansıtmak son derece eğlenceli. İnsanın kendisiyle dalga geçmesi özgürleştirici bir tutum” açıklamasını yaptı.

Diziyi çekerken kendi menajeriyle empati kurduğunu söyleyen Ergüder, “Menajerime zor anlar yaşatan bir oyuncu olduğumu söyleyemem. Ama başka oyuncuları bilemem. Elbette idaresi zor olanları vardır. Kesinlikle eğlenceli ve duygu skalasını bütünüyle yaşatacak bir dizi geliyor. Alıştığımız komediden olmayacak.” şeklinde konuştu.

Behzat Ç dizisinden sonra Canan Ergüder'in yeni rolüne alışmak zor olacak! 9

Alıştığımız komediden farklı bir eğlence sunacak olan Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan fragmanları da çok farklı bir yapımın geldiğini anlatıyor.

Ergüder, gençlere de tavsiyelerde bulundu ve şöyle konuştu: “Bu işi gerçekten isteyip istemediğinizden, yeteneğinizden emin olun. Başka bir iş sizi tatmin eder konumdaysanız, o işi seçin derim. Çünkü kalp kırıklıklarını, tatmin eden anlarından çok daha fazla olan bir meslek. Ama ben bu işsiz yapamam başka hiçbir şeye bu kadar tutkum yok diye sayıklıyorsanız, peşini bırakmayın.”