Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde beklenmedik gelişmelere ve iki yeni karaktere hazır olun!

Çukur dizisinde beklenmedik gelişmelere ve iki yeni karaktere hazır olun!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur, 52. yeni bölümüyle 11 Şubat Pazartesi yani bu akşam ekrandaki yerini alacak.

Dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler var.

Karakuzular gece yarısı Çukur’a geri dönüyor. Mahsun ve Çeto’nun yolunu ise Yamaç, Cumali, Selim ve Vartolu kesiyor. Çukur’a yeni bölümde ise iki ünlü oyuncu birden katılıyor. Dizide Uluç ve Yücel karakteri dengeleri değiştirecek. Peki Çukur’da Yücel ve Uluç rollerini kimler oynuyor?

Konvoy şeklinde Çukur’a geri dönen Karakuzuların, Çukur sakinlerinin tepkisiyle karşılaştığı tanıtımda Uluç’un “Ben olsam yeniden ayaklarımın üstüne kalkana kadar ayıya, dayı derdim!” sözleri dikkat çekiyor.

SERHAT ÖZCAN, ÇUKUR’DA

Çukur dizisinde beklenmedik gelişmelere ve iki yeni karaktere hazır olun! 8

Show TV’de yayınlanan diziye Tansu Biçer’den sonra bir diğer dahil olan isim usta oyuncu Serhat Özcan oldu.

TANSU BİÇER ÇUKUR’DA

Çukur dizisinde beklenmedik gelişmelere ve iki yeni karaktere hazır olun! 9

Tansu Biçer Çukur’da Yücel, Serhat Özcan ise Uluç karakterini canlandıracak. Yeni karakterleriyle birlikte dizinin 52. yeni bölümü bir hayli hareketli geçecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Mehmet Yılmaz Ak, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Halil Babür, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!