Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde büyük şok! Akşın öldürülüyor!

Çukur dizisinde büyük şok! Akşın öldürülüyor!

tarafından zk zk

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinin 2. sezon 30. bölüm 2. tanıtımında büyük şok!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Ercan Kesal, Kubilay Aka’nın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Yüzüklü’nün kaçırdığı Akşın öldürülüyor.

Televizyongazetesi/Detay – Akşın’ın cesedini gören Celasun, büyük şoka girecek. Koçovalılar, bu olay karşısında büyük bir savaşa giriyor.

Akşın’ın hesabını sormak isteyen Koçovalılar, önlerine çıkan herkesi ezip geçiyor.

Dizinin sezon finaline 5 bölüm kaldı. Yaşanan bu gelişme izleyenleri de şaşırttı. Karakterlerden bazıları diziden sezon finaline doğru çıkmaya devam edecek.

Bu arada dizinin yeni bölümünde Vartolu’nun da sahneye çıktığı anlar dikkat çekecek.

Çukur dizisinde büyük şok! Akşın öldürülüyor! 7

İşte yeni bölüm özeti:

Akşın’ın kaçırıldığı haberi, Çukur’a kor gibi düşecek. Bir kayıpla daha baş edecek gücü olmayan Koçovalılar, dört bir koldan Akşın’ı bulmak için seferber olacak.

Aliço, Yüzüklü’nün bıraktığı ipucu sayesinde Akşın’a adım adım yaklaşacak. Bu sırada Vartolu Salih de, Çukur’da kendi kurallarına göre iş yapmaya çalışan Savaş ile mücadele içine girecek.

İki tarafın yüzleşmesi, Koçovalıların karşısına yeni bir düşmanın çıkmasına neden olacak. Yüzüklü’nün Yücel olduğunu öğrenen Yamaç, bu gerçekle sarsılırken; Yamaç’la birlikte beklenmedik sürpriz bir isim Yücel’le karşı karşıya gelecek.