Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde herkes Öner Erkan’ın Selim’ine ne olacağını merak ediyor

Çukur dizisinde herkes Öner Erkan’ın Selim’ine ne olacağını merak ediyor

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtımı yayınlandı. Kahraman Koçovalı’nın umutla ilgili sözlerinin ekrana geldiği tanıtımda Emmi’nin karşısına çıkan Yamaç heyecanı yükseltiyor. Ailesine veda eden Selim’in düşünceli halleri dikkat çekiyor. Dizinin hayranları Öner Erkan’ın canlandırdığı karakterin dizide ayrılıp ayrılmayacağını sosyal medya paylaşımlarında sorguluyor. Çağatay Erdenet’in “Ben sizin zaafınızı biliyorum!” sözleri üzerine neler yapacağı merakla bekleniyor.

Dizinin heyecanlı hikayesi her hafta büyük ilgi görmeye devam ediyor. 125. bölümde final yapması beklenen Çukur dizisinde sona yaklaştıkça, olaylar da yavaş yavaş çözüme kavuşmaya başlayacak. Dizinin 105. bölümünde yaşanacaklarla ilgili diğer detaylar ise şöyle: Cumali’yi büyük bir çıkmaza sokan Çağatay, Cengiz ve Ogeday’a büyük bir darbe indirmek üzereyken Yamaç’ın oyununa gelecek. Yamaç ve Cumali, İdris’in ölümü üzerine ilk defa gerçek bir yüzleşme yaşayacak.

Yamaç, Cumali’nin Çağatay’a kaptırdığı tapuları öğrendiğinde harekete geçip sürpriz bir isimle iş birliği yapacak. Büyük bir kararın eşiğinde olan Selim, tüm dengeleri değiştirecek bir yola girmek üzereyken herkesi şok edecek bir sürprizle karşılaşacak.

Çukur dizisinin 105.yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları videodaki yeni fragmanda bulabilirsiniz.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!