Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin bu sefer saçmaladı; çiş muhabbeti Hande Erçel’i çok utandırdı!

Sen Çal Kapımı’nın Serkan’ı Kerem Bürsin bu sefer saçmaladı; çiş muhabbeti Hande Erçel’i çok utandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarından Cumartesi akşamlarına alınan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ve Hande Erçel, artık bir klasik haline gelen instagram canlı yayınında yine izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan iki genç oyuncu, milyonlarca hayrana ulaşarak, dizinin tanıtımı için büyük bir iş başarıyor. Haftalardır da benzer canlı yayınları yapan ikili, sosyal medyanın rahatlığı ile de bazı zamanlarda aşırıya kaçabiliyor.

Aslında bu aşırıya kaçma durumu Hande Erçel için pek geçerli değil. Oyuncu gayet dikkatli ve kullandığı üsluba, tavırlarına yani her şeyine dikkat etmeye çaba harcıyor. Ancak Kerem Bürsin pek de bu kadar oto kontrol sergilemiyor.

Bürsin, neredeyse aklına ne gelirse söyleyen birisi gibi canlı yayınlarda çoğu zaman sınır tanımıyor. Bürsin’in espri olarak söylediği sözler zaman zaman rol arkadaşını utandırabiliyor. Geçtiğimiz gün de instagram canlı yayınına katılan ikilinin hali izleyicileri yine şaşırtmadı.

Kerem Bürsin’in İngilizce küfürlerine alışık olanlar bu sefer de çiş muhabbeti ile karşılaştı. Bürsin, çok rahat sözler söylerken, yanında duran Hande Erçel ne söyleyeceğini ve ne yapacağını bilemez bir haldeydi. Sette şarkı sözleri yazdığı ortaya çıkan Kerem Bürsin’in “çok çişim geldi” diye bir şarkısının olduğu da bu konuşmalar sırasında ortaya çıktı.

Hande Erçel, partneri konuşurken, yüzünü saklamaya çalıştı. Eliyle yüzünü gizledi, bazen de kadrajda çıkmak istiyormuş gibi tavır takındı… Kibar bir şekilde partnerini durdurmaya çalışan Hande Erçel’in düştüğü bu durum da canlı yayında herkesi tarafından görüldü.

Sen Çal Kapımı'nın Serkan'ı Kerem Bürsin bu sefer saçmaladı; çiş muhabbeti Hande Erçel'i çok utandırdı! 7

Kerem Bürsin ise esprili sözlerini sürdürdü ve partnerinin rahatsız olmasına da aldırmadan devam etti.

İşte ikili arasında geçen konuşma ve o anın görüntüleri… Yorum okuyucularımızın:

İzleyici Sorusu. Hanginiz daha sinirli bir insansınız?

Hande Erçel: Ben değilim.

Kerem Bürsin: Şöyle, ama ben sinirimi şarkılardan çıkartıyorum. Sıç şarkısı var, çişim var şarkısı var. Yazmıyor muyum bayağı bir şarkı sette.

Hande Erçel: Yazıyorsun, evet. İnanılmaz yazıyorsun.

Kerem Bürsin: Kötüler mi?

Hande Erçel: Değiller, dile dolanıyorlar.

Kerem Bürsin: Çok çişim var, radyoya çıksa sana söyleyeyim var ya, ne zaman birinin çişi gelse, çok çişim var net olur, herkesin her gün çişi geldiği için…

Hande Erçel: Sen bu konuyu kapat. Başka soru bence, bu konu…

Kerem Bürsin: Tüm setimiz çok çişim var şarkısını biliyor.

Hande Erçel: Maalesef biliyoruz.

İşte o görüntüler: