Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde öyle şeyler olacak ki ekrana yapışacaksınız!

Çukur dizisinde öyle şeyler olacak ki ekrana yapışacaksınız!

tarafından zk zk

Geçtiğimiz sezonda final bölümüyle ekrana damgasını vuran Çukur dizisindeki sahneler çok konuşulmştu.

İzleyiciye adeta ters köşe yapan dizinin öyle bir sezon finalini izledik ki kimin ölüp kimin kaldığını hala bilemiyoruz!

Uzun süre de anlayamayacağız gibi duruyor! Çünkü dizinin yeni sezon bölümlerindeki matematik, izleyenleri daha da çok şaşırtacak sürprizlerle dolu.

Çok merak edilen Cumali karakteri ise sonunda geliyor. Necip Memili’nin oynayacağı Cumali’nin de gelişiyle bambaşka bir Çukur izleyeceğiz.

Çukur dizisinde öyle şeyler olacak ki ekrana yapışacaksınız! 7

Karakuzular’ın ortaya çıkmasıyla birlikte başka bir yön kazanan Çukur için, Show TV’nin Genel Müdürü Suavi Doğan, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan’a bir röportaj verdi.

Suavi Doğan, Çukur’un yeni sezonu için bakın neler anlatıyor:

“Çukur’un yeni sezonuna 17 Eylül’de başlıyoruz. Ve öyle bir senaryo geldi ki, izleyici ekrana yapışacak diye düşünüyorum. Senaristimiz Gökhan Horzum şöyle bir matematik kurmuş: Önce Karakuzular’ın ne kadar güçlü ve acımasız olduğunu göreceğiz ve Cumali’yle tanışacağız. Cumali karakterini de Necip Memili canlandıracak. Bu sezonun ilk iki bölümünde sezon finaline giden yolu izleyeceğiz. Bu öyle bir şekilde anlatılmış ki, seyirci de kim öldü, kim kaldı diye izleyecek. Kısacası sezonun ilk iki bölümünde seyirci çok iyi bir senaryo matematiğiyle karşılaşacak. Çok lezzetli bir sezon olacak. “