Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Vartolu’yu bu kadar öne çıkartmayın!

Çukur dizisinde Vartolu’yu bu kadar öne çıkartmayın!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisinin 31. bölümü 28 Mayıs Pazartesi, yani bu akşam saat 20.30’da izleyicilerle Show TV ekranında buluşacak.

Yeni bölümde bir hayli hareketli sahnelere şahit olacağız.

31. bölüm 2. fragmanı Youtube’da yayınlanmasının ardından 2 gün içinde 1,5 milyondan fazla izlenme rakamına ulaştı ve trend videloar arasında ilk 10’a girmeyi başardı.

Anlaşılan dizinin hayranları yeni bölümü bir hayli merakla bekliyor.

Dizinin başarılı senaryosunun merakı daha da artırdığı, oyunculuk kalitesinin de izleyicilerde çok olumlu etki yarattığını sosyal medya yorumlardan gözlemliyoruz.

İzleyicilerin karakterleri sahiplendiklerini de gözlemliyoruz.

Kimi izleyici Yamaç için, kimisi Vartolu, kimisi Aliço veya İdris için destekleyici mesajlar atmakta…

Vartolu’nun Yamaç’ın önüne çıkmasının da bazı izleyicileri rahatsız ettiği yorumlara yansımış.

“Vartolu’yu bu kadar öne çıkarmayın. Yamaç süper, bayılıyorum onun repliklerine” ifadesi bir izleyiciye ait.

İdris Koçovalı karakterini de çok etkileyici bulan Çukur hhayranları, ses, mimik ve tavırlarıyla tam bir baba olduğunu belirtmekte…

Dizinin müzikleri de izleyicileri bir hayli etkilemekte… Hatta bu müziklerin sokaklarda da kullanılmakta olmasından dizi hayranları bir hayli memnun gözüküyor.

Çukur dizisi 31. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç ve adamları, zamanla yarışmaktadır. Nefeslerin tutulduğu bölümde Çukur, altlarından kayıp gitmek üzeredir ve tek çareleri para bulmaktır. Yamaç, pes etmez ve büyük bir oyunu başlatır. Bu oyunun sonucunda kazanan taraf büyük bir merakla beklenirken Yamaç, Sena’nın durumundan ötürü endişelidir ve Saadet’ten yardım ister.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur dizisinde Vartolu'yu bu kadar öne çıkartmayın! 7

Koçovalılara savaş ilan eden Vartolu bu mücadele sırasında beklenmedik sürprizlerle karşılaşır. Selim ise yaptıkları ittifakın açığa çıkmaması için iki taraf arasında tampon bölge olurken Koçovalılardan birinin öğreneceği büyük gerçek asıl mücadelenin başlangıcı olacaktır.